reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Julia0903 a ja mysle o tych cwiczeniach od niej... bo one chyba w staraniach nie przeszkadzaja... przydaloby mi sie troche zrzucic albo przynajmniej nie tyc... mam 160 i waze 60kg... kiedys wazylam 50-53... teraz jesc mi sie chce ciagle (ale to nie ze jakis objaw ciazy) tylko jak sie "rozjem" to nie moge przestac... teraz np prawie litr lodow zjadlam... juz mi pomalu dokucza rodzinka ze brzuszek mi sie zaokraglil i troche przybralam to pewnie rodzina sie powiekszy albo ze tabletki antykoncepcyjne biore - a ja poprostu przytylam bo jem :) zawsze lubialam tyle ze ostatnio nie wiem czy to przez wiek czy po odchudzaniu 2 lata temu(albo mało ruchu) jak jem to idzie waga w gore a co schudne to znow przytyje... kiedys powiedzialam sobie ze jak bede w ciazy to wlasnie nie bede miala tych zachcianek - odwrotnie :)

reklama
Lili ja mocno trzymam kciuki zebys Ty rowniez zobaczyla te dwie krechy!!! Zreszta nie tylko Ty :)
I nie patrz ze mi tak szybko wyszedl test bo ja tak mam. Wszystko jak w zegarku szwajcarskim. Twoj organizm inny i moze byc jednak jeszcze za wczesnie.

AnnaMaria rozumiem z ta beta. Ja tydzien temu dostalam zapalenia tam na dole. Zarowmo w pierwszej ciazy i teraz byla to jedna z jej wczesnych oznak.

Moj M sam sie dopytywal kiedy mam plodne ale on jest inny. Ty Shawty natomiast masz dobra strategie, nie mowic tylko dzialac ;)

Julia kochana mozesz mnie wrzucic na liste zafasolkowanych w pierwszym cyklu. Moze ktos pomysli ze to za wczesnie ale przesadna nie jestem ;)

Witam dziewczyny ! :)
My dzisiaj z Tż robimy sobie wycieczkę na tor wyścigowy:) Moje i Tż marzenie, więc myślę ze wieczór może być równie udany :)
Miłego dnia i powodzenia:*

Dzien dobry.

Tabasia pieknie gratuluje. Oby wiecej takich kreseczek tutaj.

Shawty ja mialam taka strategie jak ty bo moj ukochany jak wiedzial kiedy mam ovu to mowy o sexiku nie bylo. Byl tak spiety ze nic z tego nie bylo. Wiec przestalam mowic. Ciezko bylo nie dac po sobie poznac hihi

My dzis sie wybieramy na Redbull air race ;-) kurcze nie moge sie doczekac, a potem do kardiologa ide bo mam takie sensacje sercowe ze boje sie ze zaslabne albo cos. Musze uwazac na siebie bo dropsik najwazniejszy. Pewnie dostane jakies leki :-( ale no co zrobic.. jedyne co moze byc pozytywne to ze chetnie wyszarpie skier na cesarke.

Dziewczynki trzymam kciuki za testowanie oby 2 kreseczki gorowaly i zycze wam milego dnia. Zdam relacje z redbulla i z kardio :p

Have a nice day

Witam
Matko jak trzepie dzis w tym pociagu!!!!!! Bede w pracy zakrecona jak drink po shakerze.... ;-)

Annamaria
Witaj :-) wszystkiegi najlepszego :-)

Watpliwosci
I jak tam po wizycie ? Bylo strasznie czy fajnie do konca?;-) :-)

Tak ciagle mysle i mysle. Ide w pn do endokrynologa. Pewnie mi kaze badania jeszcze powtorzyc na cukier zeby ta insuline sprawdzic czy co oni tam robia. No i pizniej do gina. Wiecie co ja tak poczytalam o tej elektrokauteryzacji i za duzo zlego sie naczytalam.... napotkalam na duza ilosc artykulow rowniez tych zlych. Ze zniszczylo to jajniki i w ogole juz nie pracowaly i to u mlodycg dziewczyn :-\ wczoraj pol dnia czytalam. W drodze i w pracy i chyva sie nie zdecyduje.... za duze ryzyko. Poprostu sie boje. Jezeli insulina bedzie ok poprosze nowego gina ze lzami w oczach jednak o dalsza farmakoterapie ale na innych lekach. Moze uda mi sie go przekonac do femary albo zaproponuje cos innego

Kciuki za testujace i gratulacje dla dwoch kreseczek:-)

Ostatnia edycja:
reklama
jestem i ja, chociaż na chwilkę musiałam zajrzeć :-p
Tinuś spokojnie, nie panikujemy ;-);-)

liliMarlene może faktycznie za wcześnie testowałaś??? może jeszcze nic straconego ;-) a "Kapuśniaczek" dobry na wszystko :-D ja kocham kino francuskie :tak: ostatnio Dany Boon rządzi :-p:-p:-p:-p udanego wypoczynku :-)

malena - może rzeczywiście za wcześnie, w każdym razie juz nie będę testować, czekam na @. Nakręcam sie trochę, bo niedługo będzie już rok starań :(

Hahaaha, kino francuskie rządzi, widziałaś "Nic do oclenia" z Danym Boonem? :-D:-DW ogóle ze 20 lat temu częściej leciały filmy z Louis de Funes, które zawsze oglądałam i mam sentyment do nich...

Tabasia - dziękuję Kochana :* No wiem, że każdy organizm inny. Kurczę, ja też jakbym miała jakieś lekkie zapalenie, w każdym razie coś jest nie tak. Poza tym mam uderzenia gorąca.
wątpliwości - witaj z powrotem! Jak tam wizyta rodzinki? Dałaś radę? Opowiadaj!
kasikz dzięki za pozytywną energię :-)

shawty - udanego dnia na wyścigach! Bawcie się dobrze :tak: No i najlepsze życzenia imieninowe dla Ciebie i AnnaMaria
Asia - Wy również i daj koniecznie znac co lekarz powiedział. Kciuki za Was!
Julia - co do diety to nie wiem, ale moja szwagierka ćwiczyła z Chodakowską i sporo schudła, więc efekty są. Ja też chciałam schudnąć przed urlopem i w tym tygodniu jadłam głównie warzywa i owoce i piłam wodę i trochę mi spadło z brzucha (mam nadzieję, że pójdzie w cycki:-):-D).

Kochane, zajrzę w ciągu dnia, ale spadam się pakować, bo jeszcze nie zaczęłam.

Do góry