reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Tabasia
kochana gratuluję :-):-):-):-):-):-)

Tinuś masz rację, niech ta dobra passa trwa:tak::tak:

liliMarlene dobrze że jesteś :-):-):-):-)

AnnaMaria witaj :-) póki nie ma @ jest nadzieja jak to dziewczyny mówią :-)

u mnie @ ma przyjść niby jutro.chwilowo brak objawów na @, w ogóle brak jakichkolwiek objawów :confused:
zaraz mój K przyjedzie :-):-) obiadek muszą zrobić i chatę ogarnąć :-p:-p

reklama
Babydust dzis jestem jakos 11dpo, mialam testowac jutro ale juz nie wytrzymalam :-)
Tak jak z pierwszym dzidziolem pozytywny test wyszedl w piatek po poludniu :-D
To Ty tez bedziesz "Kwietniowka"? Mi termin wychodzi na 11 kwietnia.
Nie masz suwaczka, jak duze masz dziecko/dzieci??

Babydust mimo negatywnego testu? który ma wyczuwalność 20mlU/ml? i wykrywa 6-ciodniowa ciąże? no i mimo porannego bólu brzucha... ?
AnnaMaria widzisz, ja jestem najlepszym dowodem, zrobilam dzis 2 testy jeden negatywny drugi pozytywny. Ten pierwszy mial czulosc bodajze 20 lub 25, a drugi 12 lub 6 - roznie podaja. Nie robilam z porannego moczu.
Sprobuj zrobic czulszy test.

Anna Maria, 100% pewność ciąży potwierdzi badanie bhcg a później lekarz.Odnosnie ovu, tylko po monitoringu można być prawie w 100% pewnym kiedy była owulacja (co do dnia),jedne kobiety czują ja, inne nie a u innych jeszcze jest tak, że ovu może nie być mimo jej "objawow".
Testy, nigdy nie dają pewności, dopóki nie ma @ to jest nadzieja.Moze być tak, że ovu byłą później i stezenie hormonu jest małe i jeszcze niewykrywalne przez test albo niestety nie udało sie, a brak @ może być przyczyną problemów hormonalnych, stresu, podroza itd. Ewentualnie zbytnio sie nakrecasz, ale to chyba normalne :D
Zrób test jeszcze raz albo idź jutro na betke:) dopóki nie ma @, to jest nadzieja:) Kochana, uszy do gory:-)

hm... w takim razie ide do apteki po czulszy test i dam znac:) tylko czy teraz go robic moge? kupie dwa zrobie teraz i ewentualnie za kilka dni...

AnnaMaria rób test :) jesli nadal @ nie przyjdzie a testy bd negatywne proponuje wybrać sie do gina ew pierw zrobić bete...czasem testy nie wykrywają u niektórych kobiet początkowej ciązy nie martw się na zapas :)
Malena a ja zaczynam wpadac w schizy juz powoli mnie łapie bo okres juz za 3-4 dni..muszę przestac o tym myslec zeby sobie objawów nie wmawiac :D

zrobilam teraz ale ten o czułości 25, bo w aptece innego nie ma... i wyszedl negatywny... nie wiem chyba jednak to nie ciaza... pozostalo mi jedynie czekac...

Widze kobietki ze szalejecie ...

Gratuluję pozytywow ;-)
Brzuszki cudne ....

Zaprasza na koktajl truskawkowo-bananowy ;-)

Urlop uwazam za rozpoczęty ;-)

Babydust dzis jestem jakos 11dpo, mialam testowac jutro ale juz nie wytrzymalam :-)
Tak jak z pierwszym dzidziolem pozytywny test wyszedl w piatek po poludniu :-D
To Ty tez bedziesz "Kwietniowka"? Mi termin wychodzi na 11 kwietnia.
Nie masz suwaczka, jak duze masz dziecko/dzieci??
Tabasia cora 9 lat syn skonczyl 7
mi termin wychodzi na 2 kwietnia a ty masz krotkie cykle ze taka roznica w terminach nam wychodzi ? bo ja mam 15dpo dzisiaj czyli w sumie 4 dni roznicy a termin @ na jutro, ostatnia @ 27 czerwiec

reklama
AnnaMarta wg mnie za niska czulosc. Najlepiej zrob bete i bedziesz wiedziec.
Ja zadnych innych badan nie robie. Tak jak za pierwszym razem test potwierdzil ciaze i za miesiac pewnie pojde do gina na usg.
Nadal jestem w szoku :D
Anula udanego urlopu :)

Babydust moje cykle to 30-32 dni ale od kilku miesiecy miewalam plodne od razu po @ wiec tydzien wczesniej wszystko ale @ nadal w terminie. Teraz powinnam dostac 4 sierpnia.
Duze juz masz dzieciaczki :)

Ostatnia edycja:
Do góry