reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

To pewnie tak. Bo mi na ovu sie abonament wczesniej skonczyl ale w nagrode że zaszłam dostalam miesiac gratis. ;-)

Jeszcze 15 min i do domuuuu. A od pon laba. Hurra!

reklama
W pracy powiedzialam zeby znalezli kogos na moje miejsce ale widze ze im sie nie spieszy.

A w pon mam wizyte i ide na L4 juz.

Wczoraj bylam na badaniach i wlasnie maz odebral wyniki i TSH mam juz "tylko" 3,13. Spadlo z 6,06 po 2 tyg brania leku. Uff.

i ja mam swoją piąteczkę P1030609.jpg :-) Franio już ma nereczkę zdrową i cudnie ziewał i machał do Mamusi łapką na usg :-D u mnie tylko 4 kg na plusie od początku ciąży :-)

niestety moje skurcze mogą być początkiem rwy kulszowej :-(

Załączniki

• P1030609.jpg
    P1030609.jpg
    21,3 KB · Wyświetleń: 89
O no to pieknie.
A uprzedzilas ze idziesz na zwolnienie czy tak tylko haslo zapodalas? Bo wiesz moze mysleli ze jeszcze popracujesz

Mychunia padlam jakie boskie foto!!!! Cieszymy sie ze Franio ma sie dobrze ;-)

dziekuje za miłe słowa pocieszenia ale i tak bede sie martwiła, 21.08 jestesmy umówieni na echokardiogram do Rudy Śląskiej

WP_20140724_003[1].jpgMoj synuś coraz piękniejszy , chyba po Tacie :)

Załączniki

• WP_20140724_003[1].jpg
    WP_20140724_003[1].jpg
    13 KB · Wyświetleń: 84
Motylkowa no pewnie ze sie bedziesz martwic - mamy tak maja;)
Mychuna no niezle 4 kg;) ja soe modle zeby przytc max 20;) jus sie staram nie jes slodkiego i tuczacego ale chyba taka moja natura ze w ciazy mega tyje.
Asiu a ty jak bo bylas na urlopie a teraz na bezplatnym juz?

Ostatnia edycja:
Kasikz ja do 10 sierpnia na urlopie a potem bezplatny dopiero.
Ja z Pafciem przytylam 9kg w calej ciazy. Zobaczymy jak teraz. Puki co schudlam 2 kg w pierwszych 2 tyg a teraz juz wrocilam do wagi wyjsciowej wiec jestem na 0 :-) :-) :-) a cycki wielkie chyba one po kg kazdy ;-)

reklama
Asia w pracy powiedzialam do kiedy jestem. Ale oni obudza sie w pon jak zobaczą ze mnie nie ma.

Mychunia, Motylkowa ale cudne zdjecia i wspaniale Maluszki.

Do góry