reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Anula - pożyjemy zobaczymy, w końcu to jeszcze 4 dni :rofl2:a moze jednak kurteczka bedzie :-D

Agniecha - akurat nie cycochy przesądzają o fasolce niektóe dzieczyny przeciez nic nie boli. U mnie w tym cyklu odbyło sie bez zawrotów głowy, nudności, zmęczenia i tym podobnch schiz - I DOBRZE MI Z TYM:-)
testowac zamierzam w pt o ile wcześniej @ nie zawita, czeka mnie kolejny pracowity tydzień i na tym muszę się skupic....

Iwo, ale zazwyczaj piersi bolą i to bardzo, jak byłam w ciąży z Matim to pamiętam ze bolały strasznie, ale dokładnie nie pamiętam czy na początku czy dopiero jak sie już dowiedziałam o ciąży, no ale zobaczymy chciałabym bardzo bo co s mnie nadzieja opuszcza :(

Agniecha - a ja nie pamiętam wczesnych objawow bo to już z 10 lat stuknęło, dopiero w 40 dniu zaczeło mnie mdlić i zrobiłam test, ale wtedy tydzień spóźnienia to była normalka

zobaczymy, mam nadzieje że sie udało, patrzyłam ze termin porodu był by ok 11 października, a ja 14 października mam urodzimy to byłby wspaniały prezent :)

Agniecha dzięki że pytasz:-) Troche piersi mnie bola od dwóch dni. To dla mnie nowość bo odkąd biore bromergon nie miałam takich objawów bez @. I dziś miałam jakieś "problemy żołądkowe" ale nie wiąże tego raczej z objawami ciąży bardziej zatrułam się czymś. Najgorsze jest to że przy bromergonie ja nie mam żadnych objawów przed @. Więc nawet nie wiem czy sie @ zbliża czy nie. Więc może mnie nie miło z zaskoczenia wziąść.
Do tego mam jutro wolne - z jednej strony fajnie, ale za dużo czasu na "myślenie"
Agniecha zdrówka dla synka:-)

zobaczymy, mam nadzieje że sie udało, patrzyłam ze termin porodu był by ok 11 października, a ja 14 października mam urodzimy to byłby wspaniały prezent :)
pamietam jak mówiłaś żeś WAGA :-Dmój emek ma urodzinki 10.10 a przyjaciólka 13.10 - ona już zaczęła staranka więc może sprawi sobie prezent na urodzinki

Brr - ja tyle lat na anty jechalam i dla mnie napięcie przed @ nie istniało, więc doskonale cię rozumiem

Znalazlam nowinke ciekawe ile w tym prawdy...

Amerykańscy naukowcy odkryli, że cynamon w codziennej diecie może pomóc zwalczyć popularną chorobę, która jest jedną z głównych przyczyn niepłodności. Chodzi o zespół policystycznych jajników, który dotyka 5-10 proc. kobiet w wieku rozrodczym.
U badanych kobiet, które brały przez 6 miesięcy suplementy diety z cynamonem, cykle się poprawily a niektóre nawet zaszły w ciążę.

Ciekawa jestem czy w tym miesiacu sie udalo tym bardziej ze nie myslalam o tym zbyt intensywnie ale przytulanki byly wtedy kiedy trzeba wiec mam cicha nadzieje

reklama
Iwo ja wcześniej przed braniem bromergonu to juz kilka dni przed miałam cięzkie bolące piersi do tego ból brzucha. Łatwo było to pomylić z objawami ciąży - dawało nadzieje niestety złudną. Więc może teraz jest lepiej. Sama już nie wiem. Tak źle i tak nie dobrze.
Iwo, Agniecha fajnie że testujemy w podobnym terminie razem raźniej:-)

Do góry