reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
hej :-) jak mija dzień? ja w pracy, dziś mniej nerwowo niż wczoraj - na szczęście ;-)
babydust po cichu ślę gratulacje :tak::tak::tak:
czytałam gdzieś wcześniej o tym, że do zapłodnienia mogło dojść tylko gorzej z utrzymaniem ciąży - któraś z dziewczyn pisała, obawiam się, że u mnie może być całkiem podobnie :-( czy któraś z Was próbowała na własną rękę zażywać jakieś tabletki choćby luteinę bez wiedzy lekarza? chodzi mi o to czy to ma znaczenie w jakim dniu i dokładnie kiedy czy tylko lekarz wie najlepiej? nie mam jak wyjść do lekarza bo codziennie pracuję od 7-15, a na NFZ jest strasznie ciężko się dostać, szczególnie u mnie w mieście:no::no:

AsiaSzw obiecuje nie marudzić :) Ewentualnie masz prawo do klapsów.

Malena100, to tak jak i u mnie w pracy, spokojniej ;)
Oby jakoś zleciało do tej 14,30 i ani minuty dłużej :)

malż jak sie go spytalam co widzi na tescie to bez cienia watpliwosci powiedzil ze widzi 2 kreski :)

Malena moj lekarz przypisal mi duphaston jak sie staralam o syna i bylam po wczesnym poronieniu i wtedy bardzo szybko udalo mi sie zajsc w ciaze za pierwszym razem brania dupka :) mialam mierzyc tempke i zaczac brac 2 dni po skoku temperatury
teraz byla bardzo sceptyczna jak przyszlam i powiedzialam ze chcemy trzecie i powiedziala ze bedziemy sie zajmowac ciaza O ILE zajde w ciaze ze wzgledu na wiek :baffled: takze malz wyblagal duphaston w aptece i jade od 2 dnia po owu na wspomagaczach
bez tego to bym mega sie stresowala 3 tys km od domu :( choc nie powiem schizy sie wlaczyly :( ale musze pozytywniei myslec :) bo jesli si eudalo to znaczy ze BOG tak chcial i przeciez wiedzial ze bede daleko i wszystko w jego rekach :) :) :)

Ostatnia edycja:
Duphaston biore od owulacji 10 dni rano i wieczorem a potem od pozytywynego testu dalej.
Sie witam i lece do pracy. Poki co poza czasami bolami piersi i poklowaniami w brzuchu i zmeczeniu wieczorem nic mi nie jest. Oby tak wszystko bylo ok

reklama
Do góry