reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Babydust
Ze sluchu mial powtorke niestety czegos pewnoe nie uslyszal i wyszlo jak wyszlo. A psycholog. No coz stwierdzil jak stwierdzil :-( chyba bede w tej swojej pracy gnic do usranej smierci :-( nie mam pomyslu co z tym moim chlopem zrobic co mu doradzic co w ogole zrobic by bylo ok :-(

reklama
Missiiss kochana a innej pracy jakiejs nie ma na oku?Bardzo mocno zaciskam kciuki za Was.Mam nadzieje ze szybko uda mu sie cos znalezc

Czesc Słonka wpadłam tylko na chwile...

Chciałam Wam powiedziec ze i mi inofolic pomógł w pierwszym cyklu i to z jedna saszetka dziennie i jednym serduszkiem w czasie plodnym. Wykres był piękny, książkowy wykres ciążowy... Niestety moj organizm kolejny raz zwalczyl ciaze... Testy wychodziły od 8dpo, bete zrobiłam dopiero dzis, ale wiedziałam ze bedzie 0 bo dostałam dzis @. W sobotę pojechałam na ip bo temp spadła i dostałam luteine, niestety nie pomogła. Teraz czekam na wizytę u poleconego gina, robię badania i walczę nadal. Przynajmniej wiem ze nie ma problemu z zaskoczeniem, tylko problem z utrzymaniem...

Także która jeszcze sie zastanawia to niech inwestuje w inofolic ;)

A gdyby nie nasza Anula to byłoby ze mną gorzej, bo była ze mną codziennie... dziekuje Kochana :*

Kochane moje za Was dalej trzymam kciuki :* odezwę sie za jakiś czas, na razie wyluzowane dobrze mi robi ;)

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

Blair kochana przykro mi ze masz taki problem ale wierze ze lekarz ci pomoze!!!
Jutro ide na badanie:-) najpierw zrobie ten TIBC jak nadal wyjdzie ponizej normy robie te badania vo polecilas:-)
Bo rozumiem ze jesli bede miescic sie juz w normie to mam brac jeszcze to zelazo i problemu niema?;-)

Blair robilas hsg np? U mnie ewidentnie tez byl ten problem na hsg niby by droZne ale jak pisalam cos "wypadlo" i po hsg zaskoczylo . Oby tak zostalo.
Moze i u ciebie pomoze?

Tabasia ja od początku ciąży miała infekcję, bakterie w moczu itp i lekarka mi poleciła te dwie rzeczy pomaga :tak:

blair aby w końcu się udało zajść i utrzymać :-)

Blair strasznie mi przykro :( badz dzielna Bog Ci w koncu wynagrodzi te niepowodzenia ... zaslugujesz na zdrowa bezproblemowa ciaze i szczesliwe zakonczenie .. oby juz tym razem . Trzymaj sie i jak bedziesz gotowa wroc do Nas buziaki !!!!!

Misiss po burzy zawsze wychodzi slonce .. powiedz mu na poprawe humoru zeby ten gosc wsadzil sobie w tylek ta prace bo juz niedlugo bedzie mial o wiele lepsza !! Ja w Niego wierze i w Twojego malego babla tez <juz sie pewnie zbliza wielkimi krokami !!!> :*

Kurcze dziewczyny zrobilam test w 12dpo bo znowu tempka poszybowala w gore i wyszedl z bladziutka druga krecha
jak malz sie obudzi to dam mu do potwierdzenia bo sama w to nie wierze :)
trzymajcie kciuki zeby ciemniala :)

Blair czy ty masz jakies wspomagacze od gina ?
bo ja tez zawsze mialam problem z donoszeniem ciazy i bez duphastonu branego 2 dni po owu nie jestem w stanie donosic ciazy :(

reklama
Witajcie!

Blair- Wiesz jak mi jest przykro... :-( Mam tylko nadzieję, że gin szybko znajdzie przyczynę dlaczego zarodek nie zostaje z Tobą dłużej, i już niedługo będziesz nam pokazywała zdjęcia pokaźnego ciążowego brzuszka. Już lada moment! :laugh2:

Babydust- gratuluję cichutko, życzę oby kreseczka mocno ciemniała. ;-)

Miss- myślę podobnie jak Wątpliwości, że Mężuś raz dwa ogarnie temat nowej pracy i jeszcze utrze nosa staremu pracodawcy faktem, że znalazł o wiele lepszą pracę! Głowa do góry! ;-)

Majdaczek- jak na wczasach? Jeśli jesteś nad morzem, to u nas pogoda boooska, co? :-)

Shawty
- jak tam sytuacja u Ciebie?

Wątpliwości- Teściowa już przyjechała? Życzę duuużo spokoju. :laugh2: Powinnaś teraz zmienić nick na "Cierpliwości", hihi. :-)

Motylek
- co z Twoją koleżanką w ciąży, która miała podejrzenie stópek końskich u maluszka? Jak się to skończyło?

Aschlee-
jak przygotowania do egzaminu? Uczysz się po nocach? Kiedy mamy ściskać kciuki?

Gabis- pomaga syrop na wzdęcia u Ciebie? ;-) Melduj.

Asiu
- buziaczki :***

Miłego dnia Kochane!

Do góry