reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Czesc Kobietki nie nadrobie tyle napisalyscie od wczoraj:zawstydzona/y:

Blair kochana strasznie mi przykro ale wierze ze uda Ci sie i wszystko bedzie dobrze.Trzymam mocno za Ciebie kciuki:tak:

Kasikz trzymam kciuki za jutrzejsza wizyte

Anulka kochana do egzaminu sie ucze tyle ze mam juz dosc w miedzy czasie przypominajac sobie wszystko z notatek z PL cale noce zawalone dobrze ze corka spi do 9 rano bo jak klade sie o 4 to przynajmniej te 5 godzin moge pospac.A zeby bylo smiesznie na popoludnie chodze do szkoly zeby jeszcze cwiczyc gramatyke i slownictwo potrzebne mi do nauki:baffled: I tak wlasnie dzis wstalam przed 9 zaczelam gotowac obiadbo potem nie bedzie jak bo powrot kolo 18 potem o 12 zbieram corke i jedziemy do szkoly potem wracamy dokanczam obiad serwuje domownikom,potem kape corke szykuje do spania pozniej trzeba standardowo ogarnac troche dom,wyjsc z psem na dluzszy spacer wieczorny no i potem nauka, krotko mowiac: MAM JUZ DOSC:zawstydzona/y:

a no i zapominialam ze jeszcze zakupy musze gdzies po drodze wrzucic i do wlascicielki mieszkania dzisiaj jechac:baffled:

Ostatnia edycja:
Blair - kwiatuszku tak mi przykro. Mocno wierzę że niebawem fasolka zagości na dobre. Buziaki :-*

Anula - przetrzymaj słoneczko bo w sobotę jadę do was na plażing :)

Babydust - &&&&& trzymam

Kochana to jest baaardzo wyrazny bladzioch. Widac go bez problemu nawet przez komorke. Jutro powtorz albo idz dzis na bete.
Ale ja mysle ze mozna ci smiało oficjalnie gratulowac :-)

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry