reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Tinus ja sie czesto lapalam na tym ze mysle ...na fb ciagle znajome foty usg dodaja,pelno ich w ciazy,na ulicy widziałam wszędzie kobiety z brzuchami,w tv wiecznie cos o dzieciach ,po "przytulanku myslalam czy juz,ciagle sprawdzalam sluZ,myslalam o testach ciazowych ... kuzde jak psychol ..

reklama
On rok na bezrobociu byl... bo nie mogl znalezc pracy. Dopiero moj znajomy mu zalatwil. Eh teraz bylo ok i niby sie dostal i nie dostal pozniej. Ja juz depreche chyba zlapalam :-(

Ja dopiero wrocilam do domu i gotuje obiadokolacje.A jeszcze przedemna wieczor w ksiazkach

Mychunia
ja chce zwiedzic Adršpašskoteplické skály i Český ráj

Missiiss kochana strasznie mi przykro.Mam nadzieje ze szybko sie wszystko ulozy :tak:

Malus
no to juz niedlugo i u Ciebie urlopik sie zacznie;-)[h=3][/h]

Malusiolka lekarka ktora mi dzis przepisala ten antybiotyk wie ze moge byc w ciazy. Dobrala ponoc odpowiedni. W ogole tam na dole tez mam stan zapalny :( bylam u ginka w sobote to sie smiala ze przy ciazy latwo o takie infekcje... Dostalam masc ale tez boje sie stosowac... Przy pierwszej ciazy rowniez mialam zapalenie ale kolo 3 miesiaca. Jeszcze mam masc z antybiotykiem na zapelenie spojowek :( nic nie biore na razie. Poczekam jeszcze pare dni. Ale mnie rozlozylo ;((( przynajmniej na forum bede zagladac.

reklama
Do góry