reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Dziekuje Kochane za kciuki i mile slowa...mam takiego Stresa ze chyba nie przespie wogole w nocy...

Mychunia Kochana trzymam kciukaski ale na pewno wszystko bedzie ok :tak:

Lili za Ciebie tez trzymam kciuki...znaczy za pozytywne wyniki zolnierzykow :tak:

reklama
Witam z pracy :)
Jakieś ciśnienie dziś dziwne mamy, bo się ciężko obudzić :/
Wczoraj po rozmowie z moim K, mam cichą nadzieje, na mały 3-dniowy wyjazd do Zakopanego ;) Przydałby nam się taki wypoczynek.
Miłego dnia dziewczyny :*

kasikZ gratulacje!!!!!!!!!!!!!! :-D:-D:-D który to tydzień tak na Twoje oko??
Aschlee-&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Wczoraj jakos nie mogalm sie zalogowac na forum :(

Ashle trzymam kciuki

KasikZ gratuluje bety :)

ja dzisiaj nie spie od 4 :( jakies dziwne mysli mnie dopadly :( i zwiazane z praca wrrr ale tez i z wyjazdem ze co bedzie jak na wyjezdzie okaze sie ze jestem w ciazy :(

Cześć;-)
Witam się z rana ja dalej walczę z moją pracą..
Aschlee &&&&&& i czekamy na relację po egzaminie ;-)
mychunia &&&&& o której masz badanie????
lili &&&&&& za żołnierzyki żeby było ich dużo
babydust będziesz w ciąży wtedy kiedy najmniej będzie ci to na ręke:tak: Głowa do góry dzieci przychodzą niespodziewanie ;-)
Ja dziś zaczynam 6 tydzień:tak:

Ostatnia edycja:
nie no jasne ze chce :)
zreszta juz po starankach juz nie mam na wiele wplywu ;) ale lot samolotem etc
szukalam wlasnie jakis szpitali blisko naszego hotelu na wszelki wypadek ;)

ech mam nadzieje ze doleczki mi wkrotce mina :(

reklama
echh jestem 7dpo i chyba mi sie schizy wlaczyly
z jednej strony nie chce doszukiwac sie rzadnych objawow bo biore duphaston i wszystkie symptomy moga tez z nim byc zwiazane
a z drugiej strony jednak mocno sie obserwuje wslu****e w kazdy bol strzykniecie itd
zwariowac idzie

Do góry