reklama
majdaczek14
Fanka BB :)
Majdaczku a badałas sobie poziom prolaktyny. U mnie przy takich nasilonych objawach okazalo sie ze mam prolaktyne podwyzszona.
Julka, no tego sie troche boje, dlatego opalam sie tylko godzine dziennie aby to kontrolowac
Julka, no tego sie troche boje, dlatego opalam sie tylko godzine dziennie aby to kontrolowac
majdaczek14
AsiaSz nie badałam, ale takie objawy mam dopiero w tym cyklu, w poprzednim nic nie czułam, no i @ przylazła. Wydaje mi się bardziej, że to wina brania inofolicu, odkąd zaczęłam go brać, to nawet dni płodne i owulację czułam dużo bardziej niż zwykle.
ewelinka_shn
oczekująca Cudu ;**
Iwo no piekny brzuchol ;*** córcia ma domek ze hoho :-)
Asia podziwiam Cie... ja na sloncu nie wytrzymuje. Zaraz mi słabo a zawsze uwielbiałam sie wygrzewac na slonku.
W Gdansku dalej skwar...
Asia podziwiam Cie... ja na sloncu nie wytrzymuje. Zaraz mi słabo a zawsze uwielbiałam sie wygrzewac na slonku.
W Gdansku dalej skwar...
majdaczek14
julia Ja inofolic przestałam brać 3 czerwca, ale myślę, że jeszcze na pewno pozostaje w moim organizmie. Nie wiem co o tym w ogóle wszystkim myśleć.
AsiaSz myślę, że jakby było coś nie tak, to miałabym nieregularne cykle, a u mnie na szczęście jak na razie jak w zegarku
AsiaSz myślę, że jakby było coś nie tak, to miałabym nieregularne cykle, a u mnie na szczęście jak na razie jak w zegarku
reklama