reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Wiecie co ja po prostu zaczynam żałować, że tą betę w ogóle robiłam. W żadnej z ciąż nie robiłam, a teraz się na stresowałam. Wizytę u gina mam dopiero 11.07 i mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze. I w sumie nie wiem czy tą betę powtarzać, bo mój mąż w sobotę rano już wylatuję i nie chcę zostać sama i się denerwować.

Asmi - ja myślę ze jest ok, zresztą wystarczy żebyą się z ow. pomyliła o jeden dzień,
na 1 wykresie masz że dziś 21 dni po ow. i wychodzi w dolnej granicy normy, ale już jeśli jednak dziś 20 dni po ow. już jest ok zobacz:
Zobacz załącznik 632188
na 3 wykresie zakładam ze dziś 19 dni po ow.

Ewelina miał tydzień później niż myślała owulke i tez się stresowała ...a mówiła ze jest ok i jest ok ;-)

Ostatnia edycja:
Wiesz mi owulację wyznaczył ovufriend. No dobrze a co jeśli chodzi o normy wzrostu. Przecież u mnie nie ma tych 66%. To znaczy, że nie musi być taki przyrost.

reklama
Motylek- pięęęknie wyglądacie, ja nie mogę! :zawstydzona/y:

Kasiku- Kochana :*

Asiu- Moja Ty Dzielna, słuszna decyzja, dobrze, że Kropek Ci pomógł w tym najważniejszym kroku, juupi!

Wątpliwości- ja też Ci powiem tylko tyle, że musisz słuchać swojego serca. Ja też 2 razy postawiłam wszystko na jedną kartę, ale w naszym przypadku to tylko zacieśniło potem związek i dzięki temu jesteśmy dzisiaj szczęśliwi, choć wiadomo, kłótnie były i są zawsze.

Do góry