reklama
MotylkowaOna
Fanka BB :)
dziekuje za miłe słowa gdzies tak mnie sie zdaje ze dzieki brzuszkowi reszta ciała wydaje sie mniejsza
papryczka_
Asmi, glowa do góry
Asia, gratuluję podjęcia trudnej decyzji
Motylku, świetnie, zdrowo rosnijcie
Asia, gratuluję podjęcia trudnej decyzji
Motylku, świetnie, zdrowo rosnijcie
MotylkowaOna
aaa Kasiczku jeszcze mam pytanie odnosnie lekarza z Dabrowy , mowi ci cos moze nazwisko Łukasik??
Wiecie co ja po prostu zaczynam żałować, że tą betę w ogóle robiłam. W żadnej z ciąż nie robiłam, a teraz się na stresowałam. Wizytę u gina mam dopiero 11.07 i mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze. I w sumie nie wiem czy tą betę powtarzać, bo mój mąż w sobotę rano już wylatuję i nie chcę zostać sama i się denerwować.
Asmi - ja myślę ze jest ok, zresztą wystarczy żebyą się z ow. pomyliła o jeden dzień,
na 1 wykresie masz że dziś 21 dni po ow. i wychodzi w dolnej granicy normy, ale już jeśli jednak dziś 20 dni po ow. już jest ok zobacz:
Zobacz załącznik 632188
na 3 wykresie zakładam ze dziś 19 dni po ow.
Ewelina miał tydzień później niż myślała owulke i tez się stresowała ...a mówiła ze jest ok i jest ok ;-)
na 1 wykresie masz że dziś 21 dni po ow. i wychodzi w dolnej granicy normy, ale już jeśli jednak dziś 20 dni po ow. już jest ok zobacz:
Zobacz załącznik 632188
na 3 wykresie zakładam ze dziś 19 dni po ow.
Ewelina miał tydzień później niż myślała owulke i tez się stresowała ...a mówiła ze jest ok i jest ok ;-)
Ostatnia edycja:
KasikP
Motylku wyslij mi na PW bo ja nie widze odświeżam i nic
Asmi kochana powtórzysz bete i bedzie dobrze
Asmi kochana powtórzysz bete i bedzie dobrze
reklama
Anula1988
Motylek- pięęęknie wyglądacie, ja nie mogę!
Kasiku- Kochana :*
Asiu- Moja Ty Dzielna, słuszna decyzja, dobrze, że Kropek Ci pomógł w tym najważniejszym kroku, juupi!
Wątpliwości- ja też Ci powiem tylko tyle, że musisz słuchać swojego serca. Ja też 2 razy postawiłam wszystko na jedną kartę, ale w naszym przypadku to tylko zacieśniło potem związek i dzięki temu jesteśmy dzisiaj szczęśliwi, choć wiadomo, kłótnie były i są zawsze.
Kasiku- Kochana :*
Asiu- Moja Ty Dzielna, słuszna decyzja, dobrze, że Kropek Ci pomógł w tym najważniejszym kroku, juupi!
Wątpliwości- ja też Ci powiem tylko tyle, że musisz słuchać swojego serca. Ja też 2 razy postawiłam wszystko na jedną kartę, ale w naszym przypadku to tylko zacieśniło potem związek i dzięki temu jesteśmy dzisiaj szczęśliwi, choć wiadomo, kłótnie były i są zawsze.