reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

kasik wysle ci na fb bo tutaj nie moge w prywatnej :/
Asmi ty sie nie denerwuj bo to nie pomaga , troszke spokoju.. moze wczesniej sie da do doktora dostac?

reklama
% się zmienia i nie jest tak ze na sztywno po 48 godz. razy 2 im dalej tym wolniej, nie sugeruj się ovufriend (to tylko program on nie myśli i w głowie CI nie siedzi) do końca bo równie dobrze ow. mogła być 2 dni później
daj sobie spokój z beta już i odczekaj do 11.07 jak nic się nie będzie działo

Motylku ale przy tak małej becie i tak lekarz nic nie zobaczy. Bo z tego co przeczytałam to dopiero jak beta wynosi 1000 to coś widać. Zresztą nie pamiętam czy chodzi o sam pęcherzyk ciążowy czy już o zarodek.

Gośka właśnie też tak myślę. Mam nadzieję, że mimo wszystko będzie dobrze. Szkoda, że mąż w sobotę wyjeżdża, bo zostanę sama z tym czekaniem. Zresztą jak nie wytrzymam to pewnie zrobię tą betę w piątek. Sama nie wiem czas pokaże. Już Wam nie marudzę. Dziękuję za wsparcie. Co czas przyniesie zobaczymy.

Kasiczku własnie 10 lipca jade do Dąbrowy na Królowej Jadwigi bodajze na prenatalne wiec mam nadzieje ze sie dowiem kto tam siedzi.. napewno najcudowniejsza istota na swiecie o tym jestem przekonana :)

Dziękuje wam dziewczynki Asiu:* Anula:* Mychunia:* Gabis:* wszystkie jestescie kochane :*

Asmi tylko obiecaj ze sie nie bedziesz martwic i ze nie bedziesz czytała bzdur w necie!!!!

Ostatnia edycja:
Pracuje co drugi dzien po okolo 3/4 godziny bo opiekuje sie dzieckiem ..tylko mam za to dobre pieniadze wiec sie trzymam tego narazie .. ;)

P. nie jest taki zly bo nigdy mnie nie obraza i jak o cos poprosze to zrobi to tylko czasami musze troche poczekac ..
Wkurza mnie to tylko ze jak jakis znajomy zadzwoni np o 22 ze trzeba mu pomoc wywiezc telewizory (chociaz moglby to zrobic za1,2,3,4 dni) to zrywa sie z krzesla i leci jakby od tego zalezalo ludzkie zycie ..
No i to ze poswieca mi malo czasu .. przez to czuje sie niedowartosciowana i nie rzuce sie komus na szyje w namietna odchlan po tym jak 4 godziny siedzial na komputerze ...
Dzisiaj nawet pomyl podlogi w chacie i pozmywal po obiedzie . zobaczymy jak sie akcja dalej potoczy ..
Nie chce dzisiaj juz rozpetac wojny bo dzisiaj zachowuje sie dobrze a ja mam jutro urodziny i nie chce sie w nie klocic i plakac ..
zobaczymy jak sie jutro bedzie zachowywal ..

Ja tez wyprowadzilabym sie na pare dni ale mam 1000km do domu i nie wyjade tylko na 2 dni a takie wyprowadzenie na dluzej jest bez sensu bo wtedy nawet nie bedzie okazji porozmaiwac bo jak ? przez telefon .. to nie ma sensu .. a P. jak pracuje to zarabia jak nie idzie do pracy to nic nie ma .. wiec raczej nie wsiadzie w samochod i nie przyjedzie po mnie za 2/3/4 dni ..

reklama
Do góry