reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
KasikZ- ja też to przeszłam, nic przyjemnego, ale da się przeżyć. Myśle, że poród jest tysiąc razy gorszy niż to badanie, hihi. Głowa do góry!

Hej ;-)
dziewczynki nie smucie się z negatywnych testów..mnie w poprzednim cyklu tez sutki tak bardzo bolały i tempa była wysoki i dupa..
Walczymy dalej może i nam się kiedyś uda, jeśli jest nam to pisane.
Mnie wczoraj cały dzień jajniki bolały na zmianę..dziś ostatni dzień urlopu muszę wrócić na czwartek i piątek do pracy i poniedziałek wtorek znów urlop:-) a potem kierat najgorsze 3 miesiące przede mną najwięcej pracy..:-(
Trzymam kciuki za testujące:tak:
Mychunia jak tam wizyta???

Ale mega te krokodylki :-) !!! Ja juz bym chciala w domu zasiasc i zajac sie szydelkowaniem bucikow i sukieneczek :p chcialabym coreczke a znajac zycie bede miala po raz 3 chlopaka jak bede kiedys w ciazy. Moj maz ma jakies diabelskie nasienie hahaha :p

missiiss u mnie podobna sytuacja :) Też mamy dwóch chłopaków i śmiejemy się, że jeżeli nam się uda to pewnie będzie 3 chłopak. Jeżeli w ogóle nam się uda :baffled: Ale tak szczerze mówiąc to jak byłam w pierwszej ciąży, to tak po cichu marzyliśmy o synusiu i się udało, i to dwa razy, więc jesteśmy szczęśliwi. Byłby trzeci, to też byłoby super, szczególnie, że nasze dzieci mają same kuzynki, a trochę ich mają :)

Majdaczek
Ja z jednej str wolalabym chlopaka mniejszy problem z pokojem i ubrania sa i wszystko. W sumie ubranka unisex zawsze kupuje wiec tragedii by nie bylo ale z pokojem byloby gorzej :p wlasnie remontujemy miesKanko i sypialnia salon i Jasia pokoj. Wiec nie chcialabym rezygnowac z sypialni bo nigdy jej nie mialam a dopiero bede miec :p ale jestem okropna wiem ;-) a z dugiej str tak bym chciala sukieneczki kolorowe i na szydelku kapelusiki opaseczki kucyki robic czy warkoczyki :p moja mama do mnie mowi ta... kucyki i warkoczyki... jak sie wda w ciebie to nic sobie nie da zrobic na glowoe hahaha dlatego mama mnie obciela od malego na chlopaka od garnka. Jak patrze na te zdjecia to matko boska ratuj. I oczywiscie ja samochodziara bylam. Lalkami sie nie bawilam :p wiec moznaby ppwoedziec ze bylam jakby drugim synusiem haha :p ale coreczka tatusia :-)

Asia - dobrze że zmieniłaś pozycję. Ja psioczę ze cacały dzień nie mam jak się położyć i odpocząć a jak wczoraj się walnęłam na wyrku to wstać nie mogłam :( bo kosci mi zdretwiały. Chyba nie nadaje się do leżenia...

Mississ - mój emek to zdecydowanie damski krawiec :)

Mychunia - co ty wizytę odsypiasz?

hej dziewczyny :tak:

wróciliśmy do domu po 23 i musiałam odespać :-D

kochane Ciocie forumowe junior pozostał juniorem :-) ruchliwy na potęgę nie dał się za bardzo pooglądać :-D dzieci z zespołem downa mają pewne cechy charakterystyczne w wyglądzie, których u naszego dziecka lekarka nie znalazła :-D a nieprawidłowości w testach pappa mogą wystąpić u kobiet leczących tarczycę, więc możliwe, że to przez to :tak: 17 lipca mam badania prenatalne połówkowe :-D akurat zrobimy mężowi prezent na urodziny, bo ma 16 :tak: dzidziuś ma w granicach normy powiększoną jedną nerkę, ale lekarka powiedział, że to przez to, że za mało piję :baffled: piję koło 2,5 l wody dziennie, a powinnam 4 :szok: zdjęć niestety nie dam, bo junior w związku z bardzo późną porą nie chciał współpracować, ale kolejną wizytę mam o 12 to na pewno coś dostanę :-) wyniki moczu pomimo licznych nabłonków płaskich są prawidłowe, bo coś tam się powinno złuszczać i dlatego one są :confused: może to po tych bakteriach... a i szyjka pięknie zamknięta lekarka stwierdziła, ze nic mi nie wyleci :-D

Anula gratulację Szymusia :-) gratulację też 5 :tak:

Asia moja mama robi piękne kolczyki mam już chyba we wszystkich kolorach co noszę ubrania :tak: ja robiłam często z żyłek różnego rodzaju breloczki :-D

missis na pewno będą II kreseczki :tak:

Asia powodzenia na wizycie ;*

rurka
przykro mi :-(

reklama
missiiss ujmę to tak: dzisiaj 37 dzień cyklu... termin @... też chciałabym wiedzieć.. moje cykle są tak rozregulowane że sama nie wiem... to bedzie czwarta miesiaczka po porodzie.

Pierwsza zaczęła się tygodniowym plamieniem w 37 dc - po tygodniu plamienia tydzień normalnej @...

nastepna @ w 34 dc (licząc od plamienia) lub w 28 dc (licząc od normalnego krwawienia)

no i ostatnia w 47 dc... tak to wygląda mniej więcej u mnie.

Do góry