reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Iwo :) Dziś czyściutko:tak: o 19.30 wizyta. Zaczynam się powoli kręcić po domu w końcu :-):-D Jak się wyprostowalam to stwierdzam ze teraz plecy mnie bolą. Masakra stara już jestem chyba:confused:

Misss oczywiście kciuki zaciśniete!!

Mychunia daj znać jak po wizycie proszę.

reklama
Hejo!

Miss-
ja również mocno Ci kibicuje!

Iwo- przyślij do nas Córke, będziemy we 3 plotły koraliki na sznureczki, hihi.

Mychunia- jak tam Synuś?

Dżoanna- juu huuu! Jesteś sucha i czysta, jak cudnie. :-D

Witam, wczoraj opuściłam przytulania, stwierdziłam ze nie będę podporządkowywać się pod mocne wrażenie mokrosci tam na dole.Zreszta nawet zasnęłam po 22.00
Mokro nadal mam w środku (sorki za opis) .Wcześniej cwikaly mnie na zmiane jajniki, teraz dokucza mi tylko lewy, od wczoraj.W nocy piersi mi dokuczaly, wiec poszłam zatestowac..
i... pinktest w ogóle nie wyszedl, ani 1 kreski nie było, a pre-test pokazał negatyw, takze missilis nie jesteś sama w tej kwestii negatywnych testow:) termin mam na wtorek.Myslalam, że może coś jest na rzeczy, te piersi dotkliwe mnie zmylily, o jajniku nawet już nie wspominam.
Miłego dnia.

reklama
Kasikz moze nie taki diabel straszny jak go maluja. Cel! Liczy sie cel.
Oszczedny tryb zycia. Zmienilam pozycje przede wszystkim z lezenia na siedzenie. juz jest lepiej :-)

Do góry