reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2014 :)

Demollka ciesze sie ze sie odezwalas:tak: a jakie mialas potem objawy??? Ja dzisiaj uslyszalam od Meza ze albo sie udalo albo lape jakas depresje...ja sobie to tlumacze ze to ZNP bo nie chce sie nakrecac lepiej milo sie rozczarowac niz potem siedziec w dolku po uszy:-D no i jakos watpie ze sie udalo bo boli mnie brzuch tak jak przed sama @ co troche biegam sprawdzac ale nic nie ma...no i kolejna kwestia to tak troche za wczesnie jak na @...

reklama
Aschlee ja od tego plamienia po ok dwóch dniach myślałam że @ idzie i też wydawało mi się że za wcześnie ją czuję i też byłam pewna że znowy od trzech lat nic z tego. Co trochę ciągnął mnie brzuch- dół ale ani piersi nie bolały, ani mdłości nic, tylko zbliżająca się mega @, betę musiałam wcześniej zrobić bo miałam wrażenie że mnie rozkłada i bałam się cokolwiek wziąć i o dziwo @nie nadeszła a mój skarb ma 0,43cm:)

Ewelinka- poczekaj zrobie zdjęcie komórką ujęcia z filmiku, może się uda, to porównasz sobie. Na pewno wszystko jest ok! Nie wolno Ci myśleć inaczej!

Demollka- gratuluje dzidziusia!

Mychunia- łaaadna kanapa, podoba mi się!

Ewelinka- udało mi się, ale tak byle jak, bo dzidziuś ruszał się, więc jest niewyraźnie, ale zobacz.
Bez tytułu.jpg

Załączniki

• Bez tytułu.jpg
    Bez tytułu.jpg
    11 KB · Wyświetleń: 58
reklama
Do góry