reklama
hej dziewczyny
ja mam dobry czas, prawie 39h bez kropienia jestem z siebie dumna
u mnie 28 w cieniu
wczoraj wybraliśmy z mężem wypoczynek i dziś jedzie go zamówić o tak http://domet.com.pl/cz/index.php?option=com_zoo& task=item&item_id=4&Itemid=15 LEO się nazywa
ja mam dobry czas, prawie 39h bez kropienia jestem z siebie dumna
u mnie 28 w cieniu
wczoraj wybraliśmy z mężem wypoczynek i dziś jedzie go zamówić o tak http://domet.com.pl/cz/index.php?option=com_zoo& task=item&item_id=4&Itemid=15 LEO się nazywa
Witam dziewczynki. Ja dzisiaj mam wolny dzien zaraz jade na plaze.
Tak czekam i czekam na to hsg a wczoraj przyszla do mnie paczka z Inofolic a w gratisie test :-) postanowilam rano zatestowac dla beki i kochane jest bladzioch ale sie jeszcze nie ciesze bo pare miesiecy temu tez mialam bladziocha a beta byla 0. Wiec czekam na wynik bo zdazylam oddac ktew. Prosze bez gratulacji wrecz blagam
Tak czekam i czekam na to hsg a wczoraj przyszla do mnie paczka z Inofolic a w gratisie test :-) postanowilam rano zatestowac dla beki i kochane jest bladzioch ale sie jeszcze nie ciesze bo pare miesiecy temu tez mialam bladziocha a beta byla 0. Wiec czekam na wynik bo zdazylam oddac ktew. Prosze bez gratulacji wrecz blagam
jołasia
od 2008r, może kiedyś...
Aschle, mnie zdarzało się to wielokrotnie. Właśnie niedawno również, jakieś kilka dni temu. Było to dość wcześnie jak u mnie na owu a np dziś mam mega śluz a i nie pierwszy raz. jakoś co drugi dzień mnie się to zdarza od ok 6 dni. Moze to miałaś plamienie implantacyjne, może to była u ciebie dopiero owu. Miałaś potwierdzony w tym cyklu pęknięty pęcherzyk czy tylko to że rośnie? Ja tak miałam nieraz, w ok 14 dc pęcherzyk dość duży a pękał dopiero ok 19dc.
U nas coraz bardziej wieje i na mapie burze net chmury coraz bliżej mnie. Więc już u mnie po upałach.
U nas coraz bardziej wieje i na mapie burze net chmury coraz bliżej mnie. Więc już u mnie po upałach.
reklama