reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2014 :)

Cześć Wam
U mnie chmury już są ale nie grzmi, nie pada... Nawet słoneczko się przebija. Będzie duszno a później pierdyknie. Oby prądu w pracy nie było :-)
Miłego dnia.

reklama
Gabis juz nie mam plamienia ono bylo tylko chwile i to bardziej Przy podcieraniu nie bylo go wiele...nie mam wyjscia jak czekac dalej.

Witam dziewczynki. Ja dzisiaj mam wolny dzien zaraz jade na plaze.

Tak czekam i czekam na to hsg a wczoraj przyszla do mnie paczka z Inofolic a w gratisie test :-) postanowilam rano zatestowac dla beki i kochane jest bladzioch :-D ale sie jeszcze nie ciesze bo pare miesiecy temu tez mialam bladziocha a beta byla 0. Wiec czekam na wynik bo zdazylam oddac ktew. Prosze bez gratulacji wrecz blagam

Aschle, mnie zdarzało się to wielokrotnie. Właśnie niedawno również, jakieś kilka dni temu. Było to dość wcześnie jak u mnie na owu a np dziś mam mega śluz a i nie pierwszy raz. jakoś co drugi dzień mnie się to zdarza od ok 6 dni. Moze to miałaś plamienie implantacyjne, może to była u ciebie dopiero owu. Miałaś potwierdzony w tym cyklu pęknięty pęcherzyk czy tylko to że rośnie? Ja tak miałam nieraz, w ok 14 dc pęcherzyk dość duży a pękał dopiero ok 19dc.
U nas coraz bardziej wieje i na mapie burze net chmury coraz bliżej mnie. Więc już u mnie po upałach.

Aschlee tak sobie wlasnie uswiadomiłam, ze ja mialam takie jedno plamienie 10 dpo. Wtedy pomyslalam ze juz @ sie zapowiada. A potem nie bylo juz nic. Wiec terax to juz baaardzo mocno zaciskam kciuki za Ciebie.

O jaaaa jakie wieści Asiula Kochana to ja ściskam kciuki i nie tylko zeby tym razem test był prawidłowy, idziesz na bete? Ale super :)

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

reklama
Do góry