Gabis cuda sie zdarzaja, wiec uwierz zrob powtorke bety w pon i bedziesz widziec przyrost. Ciaze biochemiczne niestety sie tez zdarzja ja niestety mialam 2 razy . Ale tym sie nie zamartwiaj. Trzeba wierzyc o dac szanse dzidziusiowi
reklama
Gabis, gratuluję, ale tak ostrożnie (ze względu na moje doświadczenia) i trzymam kciuki żeby beta przyrosła bo to będzie decydujące przy takiej niskiej.
Zrób koniecznie w poniedziałek i będzie wiadomo
Ale jak by nie było, doszło na pewno do zapłodnienia także to bardzo pozytywna wiadomość biorąc pod uwagę Wasze problemy I nie stresuj się, to nie pomaga, musisz wierzyć, że będzie dobrze !
Aschlee, nauka idzie woooolno. Tak, 4 kończę. No to działaj intensywnie i pewnie niedługo będziesz wklejać U nas to jeszcze potrwa....
Zrób koniecznie w poniedziałek i będzie wiadomo
Ale jak by nie było, doszło na pewno do zapłodnienia także to bardzo pozytywna wiadomość biorąc pod uwagę Wasze problemy I nie stresuj się, to nie pomaga, musisz wierzyć, że będzie dobrze !
Aschlee, nauka idzie woooolno. Tak, 4 kończę. No to działaj intensywnie i pewnie niedługo będziesz wklejać U nas to jeszcze potrwa....
jołasia
od 2008r, może kiedyś...
Gabis - wielkie gratulki. Fajnie ze Ci sie udalo.
Sorki ze nie zagladalam ale dobijala mnie @ a teraz jestem oslabiona. Wykancza tez mnie powrot do pracy. Wszystko mnie boli i mam dosyc. Teraz zbieram sily. Nie dosc ze @ przyszla wczesniej, plamilam przed zwyklym krwawieniem to zamiast zwyklego krwawienia bylo mega przez dwa pelne dni a podpasek to chyba z 20 poszlo tych super plus noc. Dzisiaj juz slabiej i brzuch nie boli tak bardzo. Wiedzialam ze brak luteiny przed @ odbije sie mega krwawieniem.
Dzieki suselku ale obawiam sie ze czasami wiecej cykli bedzie musialo byc bez lekow. Nie wiadomo kiedy wezna na te badania na oddzial.
Mam tylko nadzieje ze miedzy czasie moze samo cos sie przyrafi. Martwi mnie tylko jedno. Tarczyca chyba szaleje bo mam zlewne poty nad ranem.
Tak czy owak.
Milego dnia.
Musze sie polozyc bo padam na ryjka.
Sorki ze nie zagladalam ale dobijala mnie @ a teraz jestem oslabiona. Wykancza tez mnie powrot do pracy. Wszystko mnie boli i mam dosyc. Teraz zbieram sily. Nie dosc ze @ przyszla wczesniej, plamilam przed zwyklym krwawieniem to zamiast zwyklego krwawienia bylo mega przez dwa pelne dni a podpasek to chyba z 20 poszlo tych super plus noc. Dzisiaj juz slabiej i brzuch nie boli tak bardzo. Wiedzialam ze brak luteiny przed @ odbije sie mega krwawieniem.
Dzieki suselku ale obawiam sie ze czasami wiecej cykli bedzie musialo byc bez lekow. Nie wiadomo kiedy wezna na te badania na oddzial.
Mam tylko nadzieje ze miedzy czasie moze samo cos sie przyrafi. Martwi mnie tylko jedno. Tarczyca chyba szaleje bo mam zlewne poty nad ranem.
Tak czy owak.
Milego dnia.
Musze sie polozyc bo padam na ryjka.
Ja znowu jak po ogień ;p miałam zrobić sobie przerwę od forum ale muszę Wam to napisać.
To specjalnie dla niedowierzajacych w bladziochy.
Spotkałam sie dzis ze stara znajoma, milion tematów i opowiada ze jej dobra znajoma dowiedziała sie ze jest w ciazy pod koniec 2m-ca bo miała krwawienie jak @ i testy jej negatywne wychodziły. Wiec jak widać dzieciaki lubią sie czasami tajniaczyc ;p
Gabis testuj jutro krecha ma pewno bedzie ciemniejsza po cichu gratuluje!
Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
To specjalnie dla niedowierzajacych w bladziochy.
Spotkałam sie dzis ze stara znajoma, milion tematów i opowiada ze jej dobra znajoma dowiedziała sie ze jest w ciazy pod koniec 2m-ca bo miała krwawienie jak @ i testy jej negatywne wychodziły. Wiec jak widać dzieciaki lubią sie czasami tajniaczyc ;p
Gabis testuj jutro krecha ma pewno bedzie ciemniejsza po cichu gratuluje!
Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
reklama
gabis
Fanka BB :)
Witam porannie i szczesliwie. Test powtórzony. Dzis juz zdecydowanie wyrazniejszy. Gołym okiem widac sliczna rozówiutką kreseczke. Wklejam foto ale nie wiem czy bedzie dobrze widac bo zdj kiepskie.
Anula88 a ty testowalas? Daj znac. Czekam na dobre wiesci.
Milego dnia Kochane.
Anula88 a ty testowalas? Daj znac. Czekam na dobre wiesci.
Milego dnia Kochane.
Załączniki