reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Iwo- hihi, ja też trzymam zdjęcia pozytywnych testów, a nawet same testy schowałam do takiej saszetki i też czasem sobie na nie spoglądam. To takie miłe uczucie. Iwo czujesz już ruchy córci? ;-)

Gabis- no czeeekamy i czeeekamy, napięcie rośnie! Myślę, że już niedługo. Ale dozujesz nam emocje!:rolleyes2:

A tutaj moje testy. Ten cienki to czułość 10 w 12 dpo, a ten grubszy niżej to czulosc 25 w 13 dpo. Gabis widzisz, my też miałyśmy na początku bladzioszki!
20140409_074731.jpg

Załączniki

• 20140409_074731.jpg
    20140409_074731.jpg
    17,8 KB · Wyświetleń: 57
reklama
Gabis gratuluję i czekam na wyniki bety:-)

Ją też mam wszystkim fotki testów i schowałam je na pamiątkę mój mąż już chciał je wyrzucić ale mu zabroniłam:-)

Lubię takie newsy na wątku:-)

Życzę udanego weekendu ;-)

Wysłane z mojego ST26i przy użyciu Tapatalka

No troszke zdjęcia waszych testów mnie pocieszyły, choć u was to poprostu bladziochy, a u mnie blade bladziochy ;-)
Ja już nie wytrzymuje, ciągle odświeżam strone i nic, a za chwile idziemy na działke pozbierać truskawki, więc nie wiem czy doczekam tych wyników. No ale trudno odczytam jak wrócę. Przymusowe ćwiczenia na cierpliwość.

Gabis- daj znać tylko jak wrócisz. A teraz ten spacer dobrze Ci zrobi Kochana, bo emocji co nie miara ;-)

Gabis - uwierz mi że jak wrzucałam zdjęcie bladziocha z 11 i 12 dpo to mało kto widział :tak:

Anula - ten był 3 i ostatni który robiłam (potem już tyko beta), zostal na pamiątkę i leży razem z Julkowym, jej pępuszkiem i opaską ze szpitala :-D

Gabis- Kooochana! Jesteś w ciąży! Aaaa! Aż chciałoby się powiedzieć: A NIE MÓWIŁAM!!!
Gratulacje! :laugh2::laugh2::laugh2:

Matko...ale jak to możliwe. Poprostu nie wierze. A to dobry wynik jak na ten dzień, bo ja kompletnie nie mam pojęcia. Jakie wy miałyście wyniki?
Nie wierze, poprostu nie wierze!

reklama
Do góry