reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

asmi spokojnie.Glowa do gory i pozytywne myslenie;-).Wyjedzie i ani sie obejrzysz jak zadzwoni ze ma super prace:tak: a chlop jak to chlop bedzie tesknil za zonka i dzieciakami to zobaczysz jak sie szybko uwinie ze znalezieniem pracy i mieszkania...Hmm a jak chce sobie ulatwic to niech teraz w okolicy zamieszkania kuzynki poszuka pracy przez neta zadzwoni dowie sie wszystkiego i kto wie moze bedzie mial juz cos pewnego albo chociaz cos na przetrzymanie a w miedzy czasie jak juz beduzie na miejscu moze bezposrednio do firm chodzic na rozmowy:tak: mieszkanie to akurat najlatwiej zorganizowac ale to juz niestety trzeba byc na miejscu.

reklama
Wiem, że powinnam pozytywnie myśleć, ale to wcale nie jest takie łatwe. Jego kuzynka ma mu we wszystkim pomóc. Mam nadzieję, że da sobie radę.

Gochson- Kochana, ale się cieszę! Ciągle myślałam o Tobie i strasznie czekałam na piątek i Twoje wiadomości! Ściskam mocno Ciebie i fasolkę! Baaardzo się cieszę!

Hej dziewczyny. Och ale długo nie pisałam, ale jakoś nie mialam weny.

Asmi ja do tej pory mierze zwyklym termometrem i spokojnie daje rade.

Iwo swietne wiesci. Do teraz juz spokojnie do konca ciąży.

Mychunia sliczny brzusio. Juz taki ciażowy. Super.

Asia szalejcie w Paryzu ile wlezie. A po powrocie czekamy na mega relację.

U mnie jutro powinna pojawic sie @. Brzuch troche pobolewa. Cyce tez ale tak lekko. Jedyne co mnie zastanawia to dzisiejsza temp.37.1 i od dwoch dni taki śluz jak plodny. Nigdy takiego nie mialam przed @. Mialyscie tak moze?

Gabis- o matko! Ja też jak nigdy na koniec tego cyklu miałam temp. 37.10. Kochana! Myśle, że to TO! Rób jutro rano test! :laugh2:

reklama
Kurczę to w takim razie po co kupowałam ten owulacyjny. Bo chyba nie warto mierzyć teraz w ustach tym co mam, a w 7 dniu cyklu tym nowym dopochwowo.

Do góry