reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Agniecha chyba chciałaś pogratulować Gośce03 bo mi to narazie nie ma czego ;-)

A powiedz mi jakie mialas cykle przed Castagnusem i czy mialas zdiagnozowane jakies problemy czy tak poprostu nie wychodzilo?

reklama
Jejku, Gabis, bardzo Cię przepraszam, pomyliłam się, ale może to jakaś przepowiednia z mojej strony :) Trzymam kciuki &&&&

Co do costagnusa to u mnie cykle były ok, nie miałam żadnych problemów ale nie wychodziło, nie wiem czy costagnus coś pomógł czy to zbieg okoliczności :)

Motylkowa, powodzenia na wizycie &&&

Agniecha nic sie nie dzieje. Oby byla to przepowiednia tak jak mowisz ;-) To juz by byla druga w tym tyg, bo wczoraj w przychodni jak bylam z synkiem pani sie mnie pyta kiedy rozwiązanie. Ja zdziwiona-ona mi sie przygląda i mowi Oj przepraszam wydawało mi się ze pani jest w ciąży ;-) A gruba nie jestem.

Motylku &&& za wizyte. I czekamy na wiesci.

Kurcze a co z Jolasia sie dzieje...

Witam sie I ja w tak strasznym dzisiaj nastroju jak nigdy[emoji35] zycze Wszystkim udanego dnia a za Kobietki ktore maja dzisiaj wizyty trzymam kciuki

Gesendet von meinem HTC One V mit Tapatalk

Witam

Bada gratuluje piekne II kreseczki:):):)

Milego dnia Wam zycze

Jolasia
kochana odezwij sie bo juz sie martwimy!!!

Ewelina
trzymam kciuki za badanie!!!

Ja jeszcze leze w lozku bo dzis ostatnia popoludniowka:)

Witajcie Kobietki!

Asiu
- zdrówka Kochana!

Gabis
- mocno wspieram!

Ewelina- powodzenia na piciu glukozy! Oby wynik był prawidłowy!

Motylek- powodzenia na wizycie! Będzie dobrze!

Goska- super, że nosisz takiego cyrkowca małego w brzuchu!

Aschlee
- co to za smutasy! Ale już proszę doprowadzić się do porządku i jeszcze raz się przywitać z nami, ale już w o niebo lepszym humorze. Kochana, do roboty!

Witam przy kawce

Motylku powodzenia na wizycie

Aschlee głowa do góry, weekend przed nami

Jołasia marwimy się tu wszystkie wiec odezwij się

Ewelinka weź sobie pół cytryny, mnie nawet to smakowało.

Anula jak samopoczucie ?

reklama
Gochson wzięłam ale zabronili mi z cytryny skorzystać bo niby jednak falszuje wynik. Wypilam a teraz sie mecze.. dwie godziny.. masakra. Ochyda szczególnie ze mnie odpycha od słodkiego :-(

Dziekuje Kochane za kciuki :-) tez mam ogromna nadzieje ze wynik bedzie ok... okaze sie dzis wieczorem.

Do góry