reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Witam Was Dziewczyny ;-)
Gabiś - powodzenia dla Taty, jestem dobrej myśli Kochana.
Maluś - przykro mi
[*]

U mnie klops, bo się jednak powoli rozkładam. Gardło, temperatura...:wściekła/y:
Byłam dzisiaj u gina na kontroli i mam zaburzenia owu, prawy jajnik 2x większy od lewego...:-:)-:)-(
Chyba rzeczywiście ta moja nadwaga się odzywa...muszę się nad tym głębiej zastanowić, bo jeść owszem i lubię, ale żeby przypłacać za to zdrowiem? Muszę w końcu ogarnąć dupsko! Dziewczyny proszę Was o wsparcie w tej walce...:-(

powiem ci że ja już nie zwracam uwagi na te niektóre laski, bo one wstydu nie maja , najpierw narobia kaszany a potem wracaja jakby nigdy nic i mysla ze bedzie super..

reklama
Ewelinko jest taki jeden który mi działa na nerwy i zawsze wraca.. a niestety niektórych rzeczy nie da sie zapomniec i znow zaufac..

Do góry