reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Malus dziekuje ze pytasz.Corcia juz lepiej.
strasznie mi przykro z powodu smierci Babci. 2cfe9me.gifSciskam Cie mocno
Ja jakos ostatnio w kiepskim nastroju to malo pisze

Załączniki

• 2cfe9me.gif
    2cfe9me.gif
    27,7 KB · Wyświetleń: 60
miłego popołudnia babeczki :-)

Iwo zdrowia dla córci,za chwilę komunia a Wy w szpitalu,szkoda

Maluś przykro mi z powodu Waszej straty

gabis dużo siły Ci życze i 3mam &&&&&&& aby wszystko się dobrze skończyło

Eni witaj :happy2:

ale ona w Polsce miała pisać ta maturę, wiec jak zacznie ściemniać o inny kraju ze pisze to wpadnie, poza tym tam po drodze mała być moderatorem ale jej nie pozwolili za jakieś "stare sprawy"

No miała pisać w Polsce ale skoro pisała ze jest upał to na pewno nie w Pl :-D
PPewnie napisze ze specjalnie dla niej matura odbyla sie gdzie indziej badz w późniejszym terminie :-D

Ewelina pewnie jej samolot uciekł i to będzie dobra okoliczność że jej przełożą, no chyba ze pisała w ambasadzie arabskiej (a ona nie w USA?)

reklama
Do góry