reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

Blair - do dzieła!! Owocnego wyjazdu życzę! Jak nie będzie pogody to zawsze możecie w łóżeczku zostać :)

Suselku - nie ma @ to jest nadzieja!

reklama
bada - ładny wynik, myślę, że nie ma tu mowy o żadnym zaburzeniu jajeczkowania ani o żadnych chorobach. Możesz być spokojna.

Dzieki Kochane za rady, mi sie tez wydawało ze jest juz dodatni ale wolałam jeszcze dopytac ;) G dopadne ale jak w końcu wróci do domku, jeszcze musi chyba poczekać zeby pogadać z kierowniczka, ale zwolnił sie dzis, odetchnęłam z ulga.

Suseł niestety nie mogę podejrzec który masz dzien cyklu, ale moze jeszcze za wczesnie na test...

Iwo wyrko jest rownież uwzględnione w programie wycieczki ;) Tomus sie sam nie zrobi ;)

Bada niestety nie znam sie na badaniach ale wyglada ze jest ok, w normie :)

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

Witam wieczornie Drogie Dziewczyny ;-)

Ja wcale nie czuję, że nadchodzi weekend długi, z racji tego, że w piątek i tak idę do pracy :-( - przez co z wyjazdu nad morze zrezygnowaliśmy :-(
W Poznaniu pogoda ma być nie zbyt ciekawa, albo ciepło i deszcz, albo bez deszczu, ale zimno :wściekła/y:
Już sama nie wiem, może w sobotę na grilla na działeczkę pojedziemy :-) macie jakieś pomysły na coś "innego" grilla? Albo co Wy serwujecie zazwyczaj na grillu?:-)

Asmi21 - no właśnie tak myślałam o jakiś szaszłykach, bo ta kiełbaska mi bokiem wychodzi. OoO kaszaneczka z grilla + musztardka :-) myślałam jeszcze o karkówce w marynacie z biedronki czy też z lidla :) a czy któraś z Was jadła takie a'la bączki z boczku - też w tych marketach na grilla można kupić :)

Jeszcze nie jadłam, ale też jestem ich ciekawa. A karkóweczkę jadłam kiedyś z sokołowa bodajże - też już taka na grill przygotowana i całkiem dobra. Choć jadłam ją prawie 3 lata temu.

Też mam problem z nadwagą. Po porodach ważyłam mniej niż teraz, a teraz co ważę to nigdy nie ważyłam. Wszystko przez nieskuteczne próby odchudzania. Ale, że mi się nie udało i nie zaciążyłam to od jutra zaczynam ćwiczyć codziennie. No i będę musiała się też z ilością jedzenia poprawić. Dzisiaj jeszcze z grzeszę bo mąż robi gofry z masą krówkową, bitą śmietaną i owocami.

Ostatnia edycja:
reklama
Asmi - ja najchętniej to bym zjadła wszystkiego po troszku :-D ale niestety wszystko w paczkach jest do kupienia.. :-) Rok temu jadłam grilla więc mam taką chrapkę, że łoooo :-D

Ja i bez ciąży, porodu jestem sobie pączek lukrowany, ale ja tak lubię jedzonko :zawstydzona/y:

Do góry