reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Miłego dnia babeczki :-)
U mnie też słoneczko ,chodź dopiero się przebija przez mega mgłe

Wy macie przyjemne sny,za to ja obudziłam się w nocy przerażona-myślą o ciąży,nie wiem dlaczego,może podświadomie się boje :szok:

reklama
Witam się i ja!
Dwa testy zrobione wczoraj i dzisiaj z rana i oba negatywne. Nie będę już robić, bo został mi jeden i zrobię go jak @ nie przyjdzie w poniedziałek. W każdym razie piersi mnie dalej bolą, w sumie ból jest okolicy brodawek. Do tego spanie. Poszłam wczoraj spać po 21. Ból jajników szczególnie z prawej strony i ból pachwin. No i jeszcze wzdęcia. Może po prostu testy zrobiłam za wcześnie. Trochę się tym podłamałam, ale czuję, że jest coś na rzeczy. Mam nadzieję, że moje przeczucie mnie nie myli. Kurczę mogłam nie robić tego testu w czwartek, ale dwie noce z rzędu śnił mi się test ciążowy z dwiema grubymi krechami. Proszę o kciuki :-)

Iwo - myślałam z kolejność jest taka USG jak cos wychodzi nie tak to z krwi, ja do etapu krwi nie doszłam bo USG wyszło ok.

Lalka witaj ponownie !!! Jaki plan na teraz ;-)

Iwo, będzie dobrze. Musisz myśleć pozytywnie :* Nie wiem czy dobrze doczytałam. Byłaś z córką na badaniach? Powiedzieli w końcu coś konkretnego?

Ja trochę forum odpuściłam i mało pisałam, bo nie umiem wbić się w temat i jak widzę, że co i rusz któraś z Was mówi o tym, że ma ll kresekczki, to aż się pragnienie kolejnego dziecka. Na razie myślimy o nas i o naszych dziewczynkach. Dla każdej z Was życzę abyście szybko zostały szczęśliwymi mamusiami :)

Aschlee :*

Aschlee, Blair, tak artystka mi rośnie. Pomalował i teraz musimy malować ściany. Ale to już około sierpnia jak M będzie na urlopie:) Jutro prawdopodobnie jedzie na 6:30 i wróci nad ranem :/ Chyba, że na obiad zakresie, ale wątpię.

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny
No i stało się temperatura z rana spadła mi o kilka kresek więc czekam ze spokojem na pojawienie się @
Nie wiem kiedy mogę się spodziewać okresu ale wydaje mi się że w okolicach 1 maja.. Poczekam..
Maluś zdolną masz córeczkę , moja Oliwcia to jest też taka pocieszna jak Twoja mała :)
Iwo trzymam kciuki żeby wszystko przebiegło pomyślnie
Dziewczyny powodzenia na wizytach :)
Mychunia mnie też znów coś bierze.. dzieciaczki i R już dawno wyleczone a ja nadal się męczę z kaszlem..

reklama
Malus ja tez wtedy zamalowalam na bialo bo tutaj maja jazde na tym punkcie i jak sie wprowadzasz to wszystko maszna bialo:-D ale korci mnie zeby to zmienic bo czuje sie zle w tej bieli.A jakos ostatnio mam lekkie ADHD wiec chyba kupie farbi i jak Mezul bedzie w pracy to zaczne malowac ;-)

Iwo nie denerwuj sie na pewno wszystko bedzie dobrze:tak: nie ma innej opcji:tak:

U mnie jak w lato temperatura na termometrze 22 stopnie w sloneczku...ja to tesknie zeby bylo jeszcze cieplej ale taka temperatura juz mnie cieszy.Wieczorem zapowiadaja nurze...ciekawe czy sie sprawdzi:-D

Sciskam mocno i zycze milego dzionka

Do góry