reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Mona za wyciek siary odpowiada wysoka prolaktyna, ktora jest nawet kilkakrotnie większa niż u kobiet starających sie! Ale czy to jest ok to bym skonsultowała z ginekologiem :tak:
wyczytałam, że może się już pojawić w okolicach 16 tyg- jestem zdziwiona bo w poprzedniej ciąży pokarm mi się pojawił w 3 dobie po porodzie a teraz już jest:p i takie dziwne mrowienie jak przy karmieniu miałam :p uroki ciąży- ale zapytam Pani doktor na następnej wizycie:)

reklama
własnie doczytałam o Iwo- podchodząć do tego badania podpisywałam oświadczenie ,że badanie to nie zawsze oznacza,że dziecko jest chore- skoro USG wyszło ok i wszystkie parametry więc powinno być wszystk dobrze- napisz Iwo kiedy Amnio?po 16 tyg?czekamy &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&bedzie dobrze

Oj Ewelinko - cudowne- uczucie- :) a to dopiero się rozkręca

Mona' - Widać maleństwo będzie amatorem czekolady :-D Skoro już teraz się po kakałku ożywiło:-D

Dzieci uwielbiają słodkie- :) mój synek jak byłam z nim w ciązy i jak się długo nie ruszał to zajadałam się czekoladą i wtedy solidnie mame potrafił skopać:)

Ewelinko pisała na ciąży ze staraczek 2013- testy PaPPa są to testy z krwi matki- po nich można stwierdzić czy dziecko ma jakieś wady genetyczne- jednak ich wyniki zwłaszcza ujemne wcale tego nie oznaczają

może ale nie musi- testy często wychodzą żle ale dzidzius jest zdrowy - ale najlepiej niech nam Iwo napiszę jakie dokładnie są wyniki- amniopunkcja wszystko wyjaśnia

reklama
Kochane jestem w tym temacie niestety obeznana;/;/ wiec testy Pappa wykrywaja prawdopodobienstwo nieoznacza to ze dziecko jest chore, wiec za pomoca aminopunkcji jest to sprawdzane juz w 100%.i jakie to prawdopodobienstwo...
Jesli dzidzius na usg wyszedl dobrze to licze ze to tylko nieciekawa statystyka a bedzie ok:)
Tylko wiadomo strach zostaje;/
Iwo
kochana musisz wierzyc ze bedzie dobrze! ja to wiem:)

Do góry