reklama
jołasia
od 2008r, może kiedyś...
Iwo' - &&&&
Piesior sie wybiegał, ja dotleniłam. Zjadłam kolację i miałam ochotę na kakao ale M wypił mleko a mi nie chce się iść do sklepu. Bym musiała odpalić auto i jechać ale takiego lenia dostałam, że chyba zjem świątecznego zająca w miejsce kakałka.
Troszkę jeszcze poczytam, może znajdę cwiczenia na wzmocnienie mięśni kolana.
Czas na łazienkę.
Dobranoc wszystkim.
Piesior sie wybiegał, ja dotleniłam. Zjadłam kolację i miałam ochotę na kakao ale M wypił mleko a mi nie chce się iść do sklepu. Bym musiała odpalić auto i jechać ale takiego lenia dostałam, że chyba zjem świątecznego zająca w miejsce kakałka.
Troszkę jeszcze poczytam, może znajdę cwiczenia na wzmocnienie mięśni kolana.
Czas na łazienkę.
Dobranoc wszystkim.
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Iwo na pewno dzidzius zdrowy bedzie.. ;-)
Hej
Ale miałam sen.... Ze zrobiłam test i wyszły piękne dwie grube krechy... I ze Wam wrzuciłam i napisałam ze to niemożliwe
Szkoda ze w życiu nie jest jak we śnie...
Dzis zaczęłam mierzyć temp, wysoko jest, pewnie za dzień lub dwa zacznie spadać i sie przygotowywać do owu
Miłego dnia
Zbieram sie do pracy
Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
Ale miałam sen.... Ze zrobiłam test i wyszły piękne dwie grube krechy... I ze Wam wrzuciłam i napisałam ze to niemożliwe
Szkoda ze w życiu nie jest jak we śnie...
Dzis zaczęłam mierzyć temp, wysoko jest, pewnie za dzień lub dwa zacznie spadać i sie przygotowywać do owu
Miłego dnia
Zbieram sie do pracy
Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
jołasia
od 2008r, może kiedyś...
Witam i troszkę słońca Wam zostawiam:-)
Blair, - pomarzyć można. Ja już dwa razy taki sen miałam. Chociaż we śnie widzę te krechy, dwie piękności. Choć teraz miałam sen po przetłumaczeniu wyszło, że wszystko skończy się dla mnie szczęśliwie. Chciała bym, tylko nie wiem czy chodziło o kolano, czy zaciążenie.
Miłego dnia
Blair, - pomarzyć można. Ja już dwa razy taki sen miałam. Chociaż we śnie widzę te krechy, dwie piękności. Choć teraz miałam sen po przetłumaczeniu wyszło, że wszystko skończy się dla mnie szczęśliwie. Chciała bym, tylko nie wiem czy chodziło o kolano, czy zaciążenie.
Miłego dnia
reklama
gabis
Fanka BB :)
Hej. Tez się witam z rana.
Te chmury to chyba Jolasia do nas wydmuchala bo na podkarpaciu paskudna pogoda.
Ej dziewczyny dzis juz piatek. Normalnie ciesze sie jak dziecko. Mam nadzieje tylko ze pogoda sie poprawi to troszke odpoczniemy w weekend.
Milego dnia.
Te chmury to chyba Jolasia do nas wydmuchala bo na podkarpaciu paskudna pogoda.
Ej dziewczyny dzis juz piatek. Normalnie ciesze sie jak dziecko. Mam nadzieje tylko ze pogoda sie poprawi to troszke odpoczniemy w weekend.
Milego dnia.