reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

ja coraz bardziej czuję zmęczenie siedze przed tv i oczy mi się same zamykaja.. a przyjdzie 22 i nie bede mogła zasnąć.. a obiad sam sie nie ugotuje bo chyba bym sie położyła..

a co tam u reszty dziewczynek.. widze ze z rana naprodukowały postów a teraz ciszaaaa jak makiem zasiał..

reklama
MotylkowaOna- ja mam tak jak Ty! Jak sobie chwilke drzemne wieczorkiem, najczęściej po 19. jak mój m oglada fakty, to potem o 24. mam oczy jak 5 zł i się mega męcze, aby zasnąć. A rano oczywiście dobudzić się potem nie mogę.

AsiaSzw- doktor Makowska się nazywa, ja sama dopiero ja poznaje, ponieważ 2 stycznia byliśmy u niej na pierwszej wizycie i była to zarazem nasza pierwsza w ogole wizyta w klinice nieplodnosci.

Mam jakiegoś doła Dziewczyny. Ciagle wszędzie widze pelno brzuchow, dzieciatek niemowlaczkow, a sama tyle czasu pragne dziecka i nie mogę go mieć. Załamać się idzie :-( A na FB to w ogole, codziennie tylko zdjęcia nowo narodzonych maluchow i zdjęć USG płodu... :-(

Anula, witaj w klubie. Moja bardzo dobra koleżanka rodzi właśnie w tej chwili, moja szwagierka za miesiąc akurat bujaczek wybieram dla niej i łzy w okach :( ale spokojnie, wierze, że i na nas przyjdzie pora. Może na skwerku się z wózkami będziemy widywać :) tego Nam wszystkim Życzę!!!!

Nie tylko wy tak macie..ja mam tak samo.. ciagle tylko zdjecia bobasów.. no oszaleć można z rozpaczy!!! Anula ale ja nie drzemie bo wtedy jakbym podrzemała to juz koniec kładę się i śpie do rana a tak to męcze się męcze śpiaca jestem a przychodzi czas zeby iść spać a ja nie hu hu usnac nie moge. kiedys nie miałam takiego problemu

Anula, witaj w klubie. Moja bardzo dobra koleżanka rodzi właśnie w tej chwili, moja szwagierka za miesiąc akurat bujaczek wybieram dla niej i łzy w okach :( ale spokojnie, wierze, że i na nas przyjdzie pora. Może na skwerku się z wózkami będziemy widywać :) tego Nam wszystkim Życzę!!!!
No to ja też do klubu należę :baffled:

Ech, szkoda gadać... nawet mój M przez telefon zapytał: dlaczego mi smutno. Nie wiem skąd wiedział. Nie chce mi się mu mowić, ze po raz kolejny czuje zawód... ogromny zawód. Jutro tez czuje, że ginka mi powie, że lipa ten cykl i nie ma szans na ciąże w tym mscu... :-( Dobra, już dzisiaj nic nie pisze, bo tylko niepotrzebnie Was również dołuje :-( Przepraszam...

Anula1988 u mnie tkwi problem w braku owulacji... mam PCO... wiec ciezko o owulke i pecherzyki, dlatego musze byc stymulowana lekami... chociaz ja mysle ze po prostu u mnie dochodzilo do zaplodnienia podczas IUI ale po prostu np w 3 albo 5 dobie stawalo wszystko... owszem pewnie tez byl taki cykl gdzie nie doszlo do zaplodnienia w ogole ...no ja u siebie chodzilam do lekarza ktory zajmowal sie leczeniem bezplodnosci... wiec tez zasiegalam innej opini.. ale jestem ciezkim przypadkiem... tak mysle ze zrobie sobie komplet badan jeszcze i umowie sie lekarza... ale u mnie cytomegalia, toxo bylo w normie.. odnosnie /c antyfosfolipidowych to wyszly mi przeciw ciala mimo ze miescily sie w normie to mialam je podwyzszone... wiec zaczelam brac aspiryn cardio i spadlo mi to.. te p/c ciala tez powoduje poronienia... poczekam jeszcze z 2-3 miesiace jak sie nie uda to moze faktycznie jeszcze pojde do innego lekarza po opinie moze inaczej na mnie spojrzy...
Odnosnie fb to faktycznie u mnie tez co chwila dodaja fotki znajomi swoich dzieci...

:-D Mój Mężuś prowadzi ze swoim Tata rodzinna firme, wiec Adasia mam praktycznie tylko na noc w domu, ale dobre i to :-) Z drugiej strony dzięki temu wybudowaliśmy dom bez kredytu, wiec cos kosztem czegos... No nic to jutro się Asiu MONITUJEMY od środka, hihi :-D

Czekacudu- gratuluje SZCZĘŚCIARO! I teraz to chyba musisz zmienić nick, bo Twój cud właśnie zaczął się spełniać! :tak:

Oby... :)

Widze jestes jedyie rok ode mnie starsza. :) To młodziutka znaczy się bardzo :):):)
My tez mamy z M., nowy własny domek bez kredytu - wybudowany i wykończony i mieszkamy w nim już dwa latka. :)
A to wszystko tylko dzięki ciężkiej pracy, zwłaszcza M., ale ja tez od razu po liceum poszłam do roboty i pracowałam po 12-15 godzin dziennie. :) Ach..

Dziewczyny !!!

Proszę mi się tu nie smutac. :no:

Wiecie, że najgorsze jest załamywanie się. Rozumiem Was bardzo dobrze. Ale nie możecie. Dla mnie w okresie poronień i wcześniejszych starań lekarstwem byłą praca. Nie wychodziłam z niej. Więc nie miałam czasu o tym myślec. Myślę że to mi pomogło i to bardzo...

reklama
Do góry