reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Uleńka, - współczuję Ci tego wczesnego wstawania. Choć jak praca fajna to i lepiej się wstje.

Oj będe działać, będe.

Noga bardzo dzisiaj boli. Musisłam wziąśc przeciwbólowy. Mam nadzieję że w miare upływu czasu ból będzie lżejszy. Po owu przeciwbólowych jak najmniej.

Uleńka też kciuki za testowanie :happy2: a swoją drogą jak Ty kochana funkcjonujesz wstając w środku nocy ?
Ewelinko będzie dobrze,nie stresuj się,trzymamy &&&&&&&&&&&&&&&& :tak:jutro się wszystko wyjaśni i odetchniesz z ulgą,zobaczysz
Za wszystkie staraczki trzymam kciuki,owocnego cyklu :happy2: a zaciążone pozdrawiam

Ostatnia edycja:
Zobacz załącznik 620285

to tez jest ok, (tylko owolke dałam 23 dni bo już wykres nie łapie - a i tak nie wiesz co do godziny kiedy było owolka)

a aktualnie masz 6 tydzień a ta beta to 6/7 wychodzi, wiec jutro możesz już serduszko zobaczyć choć raczej trochę za wczesnie

+ja dalej twierdze ze owulke melas nie w 13 dc tylko później ;-) wiec tam nawet nie 23 powinno być ,ale to już po USG wyjdzie mniej więcej

ale masz normalny wynik tak przyrasta później

Ostatnia edycja:
Ja juz w domku :) zastanawiam sie nad pomysłem na cycki kurczaka ;)

Ulenka &&&&

Ewelinka będzie dobrze, zobaczysz ;)

Malus z jak z @?

Motylku a co u Ciebie?

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

Witajcie ja dzis od rana zabiegana dlatego dopiero teraz.
Ewelinka nie stresuj sie wszystko bedzie dobrze.
Malus ja czuje sie dobrze.Czekan jak na szpilkach na ta jutrzejsza wizyte u endo...zobaczymy co powie na 10 mam wizyte.No I czekam tez na Twoj efekt z jutrzejszej wizyty ;)
Ulenka ja wstaje troszke pozniej niz Ty ale lubie to porannr wstawanie mimo ze ostatnio nie moge spac.
Watpliwosci co tam u Ciebie jeszcze troche I podroz do Pl :)

U mnie powoli przygotowania do swiat jakos tak bardziej lubie te swieta ;)

Gesendet von meinem HTC One V mit Tapatalk

Ostatnia edycja:
reklama
Uleńko ja idę na 7.00, więc z rana liczę na dobre nowinki od Ciebie :-) kciuki za II kreseczki i oby Twoja intuicja się nie myliła!;-) Nie mogę się doczekać...:-)
Mimozama żyjesz ? :-)

Do góry