reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

2014-03-06 16:10
5826
2014-02-28 15:05
825
2014-02-19 14:49
0

nie pomyliłam się ;-)

owulka 10.02 była mniej więcej

Ostatnia edycja:
reklama
hejka:-) juz po pracy,zaraz zabieram się za porządki,bo w końcu trzeba to zrobić:szok:

jak na razie żadnych więcej plamień,tylko to co wczoraj zauważyłam. Dziś na korytarzu w szpitalu spotkałam moją gin i jej pow o tym. stwierdziła,że mam jutro zrobić test i jeśli pozytywny to w połowie maja mam się zgłosić do niej,bo na razie i tak za wcześnie by cokolwiek stwierdzić. wg. niej to prawdopodobnie ciąża... zobaczymy jutro.

ewelinko
z tego co pamietam to w tym tyg juz sie nie powinno robic bety. zobaczysz martwisz sie niepotrzebnie. tzrymam kciuki.

Ewelinko USPOKÓJ SIĘ:-D
Będzie dobrze.

Nie mogę uwierzyć że tak zajebiscie urosły. Gin też zapytał się o jakieś dolegliwości, powiedziałam, że praktycznie poza lekkim bólem jajnika to nic, poza tym, że ostatnią tabletkę clo odchorowałam, powiedział, że to dobrze bo oznacza że organizm prawidłowo zareagował na hormony z zewnątrz.

Ulenka, - &&&&

Zaraz mnie coś trafi. Tyle napisałam, a wszystko mi się usunęło ;/

Liscia, dziękuję że się pytasz :* Z Oliwką o wiele lepiej, ale trochę jeszcze ma tych plam i nie za bardzo daje się dotknąć. Staram się dużo nawilżać ją kremami.

Karolcia :* Nic mi się nie chce robić. Ładna pogoda, to uprałam ciuchy, posprzątałam w mieszkaniu ile dałam rady i byłam też na zakupach. Kupiłam prawie wszystko, ale resztę M dokupi, bo nie dałam rady. Jestem zła z zakupów, bo od wczoraj chce kupić pierś, a nie ma. Wczoraj po 12-tej byłam w sklepie już nie było, a dzisiaj poszłam przed 10-tą i też nie było ;/ Babka powiedziała, że były od 7-8-mej i trzeba było przyjść o 7-mej. Ta jasne już lecę. Nie mam co robić tylko zostawić same w łóżkach dzieci, a ja pójdę na zakupy. Trudno jak się nie kupi piersi to co innego zrobię.

Aschlee,jak się czujesz Kochana?:*

Motylku:* Mychunia:* Ewelinka:*

Laleczko, a jak z Tobą? Już dawno nie pisałaś.

Watpliwosci, jak tam samopoczucie?:*

Witam się popołudniowo Dziewczyny :-)

Uleńko - nie mogę się doczekać Twojego testowania, mam nadzieję, że przed pracą się dowiem - bo nie wiem jak wytrzymam 8 h bez wieści :-D niczym jakbym sama to przeżyła:-D
No nic, ale to świadczy o tym, że się z Wami bardzo zżyłam :-)

Jołasia trzymam kciuki za pęcherzyki ! && i oby tak trzymać ;-)

Mychunia jak samopoczucie?:-)

MotylkowaOna przesyłam całusy :*:*

Ewelinko ja wierzę, że wszystko jest dobrze! :tak: kciukasy &&!

Malusiolka tak to bywa przed świętami :-D u mnie w sklepie to od 11.00 już nie ma ani ani marchewek, ani pietruszki, ani selera, a kapusta schodzi kilogramami...jednym słowem coroczny świąteczny szał:baffled:

Ostatnia edycja:
Maluś, - t fajnie, że z małą lepiej.

Co do świąt. Ja z tą nogą nie wiele mogę. Dobrze, że okna ruszyłam wcześniej. Mięso już porobione w zamrażalce. Bigos dziś ugotowany. Jakoś dałam radę. Z ciastami będzie problem. Może M zaprzęgnę.

reklama
Do góry