reklama
ulenka7883
mamusia Antolka:)))
hejka:-) juz po pracy,zaraz zabieram się za porządki,bo w końcu trzeba to zrobić
jak na razie żadnych więcej plamień,tylko to co wczoraj zauważyłam. Dziś na korytarzu w szpitalu spotkałam moją gin i jej pow o tym. stwierdziła,że mam jutro zrobić test i jeśli pozytywny to w połowie maja mam się zgłosić do niej,bo na razie i tak za wcześnie by cokolwiek stwierdzić. wg. niej to prawdopodobnie ciąża... zobaczymy jutro.
ewelinko z tego co pamietam to w tym tyg juz sie nie powinno robic bety. zobaczysz martwisz sie niepotrzebnie. tzrymam kciuki.

jak na razie żadnych więcej plamień,tylko to co wczoraj zauważyłam. Dziś na korytarzu w szpitalu spotkałam moją gin i jej pow o tym. stwierdziła,że mam jutro zrobić test i jeśli pozytywny to w połowie maja mam się zgłosić do niej,bo na razie i tak za wcześnie by cokolwiek stwierdzić. wg. niej to prawdopodobnie ciąża... zobaczymy jutro.
ewelinko z tego co pamietam to w tym tyg juz sie nie powinno robic bety. zobaczysz martwisz sie niepotrzebnie. tzrymam kciuki.
ewelinka_shn
oczekująca Cudu ;**
Gosia to moze i u mnie jest ok w takim razie.... boje się strasznie
jołasia
od 2008r, może kiedyś...
Ewelinko USPOKÓJ SIĘ
Będzie dobrze.
Nie mogę uwierzyć że tak zajebiscie urosły. Gin też zapytał się o jakieś dolegliwości, powiedziałam, że praktycznie poza lekkim bólem jajnika to nic, poza tym, że ostatnią tabletkę clo odchorowałam, powiedział, że to dobrze bo oznacza że organizm prawidłowo zareagował na hormony z zewnątrz.
Ulenka, - &&&&

Będzie dobrze.
Nie mogę uwierzyć że tak zajebiscie urosły. Gin też zapytał się o jakieś dolegliwości, powiedziałam, że praktycznie poza lekkim bólem jajnika to nic, poza tym, że ostatnią tabletkę clo odchorowałam, powiedział, że to dobrze bo oznacza że organizm prawidłowo zareagował na hormony z zewnątrz.
Ulenka, - &&&&
ulenka7883
jołasia widzę,że u ciebie też super wiadomości:-) wiosna nadeszła na forum

Malusiolka
Potrójna mamusia :D
Zaraz mnie coś trafi. Tyle napisałam, a wszystko mi się usunęło ;/
Liscia, dziękuję że się pytasz :* Z Oliwką o wiele lepiej, ale trochę jeszcze ma tych plam i nie za bardzo daje się dotknąć. Staram się dużo nawilżać ją kremami.
Karolcia :* Nic mi się nie chce robić. Ładna pogoda, to uprałam ciuchy, posprzątałam w mieszkaniu ile dałam rady i byłam też na zakupach. Kupiłam prawie wszystko, ale resztę M dokupi, bo nie dałam rady. Jestem zła z zakupów, bo od wczoraj chce kupić pierś, a nie ma. Wczoraj po 12-tej byłam w sklepie już nie było, a dzisiaj poszłam przed 10-tą i też nie było ;/ Babka powiedziała, że były od 7-8-mej i trzeba było przyjść o 7-mej. Ta jasne już lecę. Nie mam co robić tylko zostawić same w łóżkach dzieci, a ja pójdę na zakupy. Trudno jak się nie kupi piersi to co innego zrobię.
Aschlee,jak się czujesz Kochana?:*
Motylku:* Mychunia:* Ewelinka:*
Laleczko, a jak z Tobą? Już dawno nie pisałaś.
Watpliwosci, jak tam samopoczucie?:*
Liscia, dziękuję że się pytasz :* Z Oliwką o wiele lepiej, ale trochę jeszcze ma tych plam i nie za bardzo daje się dotknąć. Staram się dużo nawilżać ją kremami.
Karolcia :* Nic mi się nie chce robić. Ładna pogoda, to uprałam ciuchy, posprzątałam w mieszkaniu ile dałam rady i byłam też na zakupach. Kupiłam prawie wszystko, ale resztę M dokupi, bo nie dałam rady. Jestem zła z zakupów, bo od wczoraj chce kupić pierś, a nie ma. Wczoraj po 12-tej byłam w sklepie już nie było, a dzisiaj poszłam przed 10-tą i też nie było ;/ Babka powiedziała, że były od 7-8-mej i trzeba było przyjść o 7-mej. Ta jasne już lecę. Nie mam co robić tylko zostawić same w łóżkach dzieci, a ja pójdę na zakupy. Trudno jak się nie kupi piersi to co innego zrobię.
Aschlee,jak się czujesz Kochana?:*
Motylku:* Mychunia:* Ewelinka:*
Laleczko, a jak z Tobą? Już dawno nie pisałaś.
Watpliwosci, jak tam samopoczucie?:*
Witam się popołudniowo Dziewczyny :-)
Uleńko - nie mogę się doczekać Twojego testowania, mam nadzieję, że przed pracą się dowiem - bo nie wiem jak wytrzymam 8 h bez wieści
niczym jakbym sama to przeżyła
No nic, ale to świadczy o tym, że się z Wami bardzo zżyłam :-)
Jołasia trzymam kciuki za pęcherzyki ! && i oby tak trzymać ;-)
Mychunia jak samopoczucie?:-)
MotylkowaOna przesyłam całusy :*:*
Ewelinko ja wierzę, że wszystko jest dobrze!
kciukasy &&!
Malusiolka tak to bywa przed świętami
u mnie w sklepie to od 11.00 już nie ma ani ani marchewek, ani pietruszki, ani selera, a kapusta schodzi kilogramami...jednym słowem coroczny świąteczny szał
Uleńko - nie mogę się doczekać Twojego testowania, mam nadzieję, że przed pracą się dowiem - bo nie wiem jak wytrzymam 8 h bez wieści

No nic, ale to świadczy o tym, że się z Wami bardzo zżyłam :-)
Jołasia trzymam kciuki za pęcherzyki ! && i oby tak trzymać ;-)
Mychunia jak samopoczucie?:-)
MotylkowaOna przesyłam całusy :*:*
Ewelinko ja wierzę, że wszystko jest dobrze!

Malusiolka tak to bywa przed świętami

Ostatnia edycja:
jołasia
od 2008r, może kiedyś...
Maluś, - t fajnie, że z małą lepiej.
Co do świąt. Ja z tą nogą nie wiele mogę. Dobrze, że okna ruszyłam wcześniej. Mięso już porobione w zamrażalce. Bigos dziś ugotowany. Jakoś dałam radę. Z ciastami będzie problem. Może M zaprzęgnę.
Co do świąt. Ja z tą nogą nie wiele mogę. Dobrze, że okna ruszyłam wcześniej. Mięso już porobione w zamrażalce. Bigos dziś ugotowany. Jakoś dałam radę. Z ciastami będzie problem. Może M zaprzęgnę.
ulenka7883
anka bede testowac o 3ej rano bo tak wstaje i mam nadzieje juz napisac Wam tu co i jak
reklama