reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Witajcie Dziewczyny!

Maluś- dzisiaj mija mój termin @ u Ciebie na liście. Piszę dlatego, bo trzeba przecież zaktualizować ;-) Nie wiem gdzie mnie przepiszesz Maluś szczerze mówiąc. Wszystko to z powodu tego, że już od wtorku wychodziły mi pozytywne testy ciążowe, w które nie wierzyłam. W czwartek poszłam na bete- wynosiła 259 i dzisiaj powtorzylam i wynosi 710. Ja jeszcze w to wszystko nie mogę uwierzyć. 2 lata starań. A najlepszy jest fakt, że w tym cyklu przecież "zawiesiliśmy" starania ze względu na wyjazd w góry i w ciągu całego miesiąca trwania cyklu tylko 2 razy współżyliśmy. :szok: To wszystko jeszcze do mnie nie dociera...

Iwo, Mychunia
- gratuluje cudnych wieści u gina!

reklama
Susel- tak, mam tak w obecnym cyklu, temperatury wysokie w pierwszej fazie cyklu, wachały się w granicach, 36,5-36,7, za to w drugiej fazie 36,8-37,1, gdzie we wcześniejszych cyklach tempki z pierwszej fazy nie przekraczały granicy 36,5.
Być może u mnie związane jest to z tym że zaczęłam zjadać bromergon, jakoś z tym to powiązałam.:blink:

Anusia- gratki :-)

Maluś- tak, są objawy. Podbrzusze pobolewa i tak ciągnie i kłuje, do tego cyce to mam takie ogromne i straaasznie bolą, nigdy tak jeszcze mnie piersi nie bolały, i do tego zgaga. Ale damy radę. Tylko teraz to mi chyba wyjazd w góry przeszedł koło nosa, a właściwie brzucha, hihi ;-)

reklama
Maluś - dobrze robisz,ja też bym osiwiała z niewiedzy

Ewelinka - nie martw się jak będziesz brała tabletki, nic sięnie stanie.

Aschlee - czy u Was nie robi się obowiązkowo TSH?

wszystkim staraczkom
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Do góry