reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Tak ja robilam juz badanie tarczycy i lekarce mowilam ze wydaje mi sie za wysoka i ze w mojej rodzinie jest duzo osob chorych na tarczyce...ale to zbagatelizowala...

Lisica prawnik dzwonil ze mamy przyjechac ze tego nie nalezy tak zostawiac bo w klinice mu powiedzieli ze ciaza byla prawidlowa i gdyby odpowiednie dzialanie lekarza bylabym w niej dalej.
Szczerze boje sie starcia z nia bo boje sie ze ciezko bedzie trzymac nerwy na wodzy widzac jeszcze jej podejscie do tego.

Anulka kochana bardzo sie ciesze.Trzymam mocno kciuki za Ciebie i Twoja Fasolke.

Iwo nie obowiazkowo chyb nie w kazdym razie ja mialam robione prywatnie i mowilam jej ze mysle ze TSH jest za duze.

Maluś- uwierz, że ja też nie wierzę w to jeszcze. Wystarczył jeden miesiąc, gdzie odpuściliśmy starania ze względu na inny cel. Nie wiem jeszcze co z tym wyjazdem. Skoro już zaszłam w ciążę po 2 latach starań, to wolałabym chyba unikać szczególnie na początku dalekich podróży i wyjazdów.

Aschlee, Iwo- dziękuję Wam Kochane!

Na prawde czuje do niej taka zlosc...ze nawet nie potrafie tego opisac. Ale ona oczywiscie twierdzi ze nic sie nie stalo ze czasem tak sie zdarza.I ze lepiej jak organizm sie pozbedzie wadliwego plodu niz potem patrzec na kaleke.Jak powie tak do mnie to na prawde nie recze za siebie...

Iwo wtedy mialam 2,4 to bylo robione miesiac przed ciaza i dostala te wyniki do reki

ewelinka bede walczyla dla swojego Aniolka i po to zeby wiecej kobiet nie musialo przechodzic przez takie pieklo.
Wiem ze to mi Dziecka nie wroci ale mam nadzieje uratuje wiele innych

Malus nie denerwuj sie Kochana bo byc moze Ci nie wolno...Ja podenerwuje sie za mnie i za Ciebie

Tej lekarce napomknelam ze w rodzinie sa osoby chore na tarczyce w tym samym dniu mnie umowila na badania bo powiedziala ze jak jest taki sygnal to nalezy natychmiast to skontrolowac...

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry