reklama
Matik2012
Fanka BB :)
Didi moje 2 poprzednie cykle to tylko plamienia ale ogromna szansa jednak że to dzidzia a robiłaś test ?
bada m.
Fanka BB :)
Jołasia ja też cierpie na migreny od prawie 20 lat,od kąd dostałam pierwszą@ i męcze się strasznia,najczęściej 3 dni,wymiotuje itp. Ale w listopadzie powiedziałam dość,bo w sumie jak nie pracowałam to dało się wytrzymać kładłam się i już ,nawet dzieci wiedzą,że trzeba być cicho i ta dalej.Poszłam do lekarza,bo mi zwykłe przeciwbólowe już nie pomagają i przepiał mi lek o nazwie Sumamigren i kazał brać jak tylko czuję że to ten ból 2 tabletki i powiem Ci że byłam w szoku,ale pomogło Teraz kupiłam opakowanie 6 tab. bo taniej (on mi przepisał tylko 2) i to nawet bez recepty mi sprzedali.Dodam,że w ciążach bóli migrenowych nie miałam,a póżniej znów tak .
ewelinka_shn
oczekująca Cudu ;**
Iwo świetna wiadomość :-)
reklama
jołasia
od 2008r, może kiedyś...
iwo - to super
Didi - jeżeli w skutek nawet błahego przeziębienia organizm nie zdołał sie dobrze oczyścić to nawet po @ jeszcze można plamić więc to normalne, na suwaczku widzę u ciebie 5 dc więc w tym czasie plamienia jeszcze nie są niczym dziwnym.
Idzie do nas bardzo ciemna chmura, ciekawe co bedzie. A ja mam wyjśc do miasta.
Didi - jeżeli w skutek nawet błahego przeziębienia organizm nie zdołał sie dobrze oczyścić to nawet po @ jeszcze można plamić więc to normalne, na suwaczku widzę u ciebie 5 dc więc w tym czasie plamienia jeszcze nie są niczym dziwnym.
Idzie do nas bardzo ciemna chmura, ciekawe co bedzie. A ja mam wyjśc do miasta.