reklama
Matik2012
Fanka BB :)
Dobre dobre
ulenka7883
mamusia Antolka:)))
Anka juz odp. ja tez zaraz zmykam,bo po malego do przedszkola musze lecieć.
Ok, uciekam po zakupy, później zabieram się za sprzątanie....no cóż, dobrze, że nigdzie nie mam dywanów tylko płytki i panele to awaryjnie odkurzacz szczotką zastąpię przejściowo Do później Dziewczyny, wszystkim śle całusy
Hej To znów ja....to forum rzeczywiście uzależnia Dopiero co wróciłam z zakupów, zrobiłam sobie kawkę i marsz na forum przed sprzątaniem zobaczyć co się dzieje Ja się zastanawiam czym się różnie od normalnych ludzi, Wy od rana na nogach, zakupy, przedszkola, dzieci, praca itp. a ja się przed południem budzę...jestem kompletnie zdezorganizowana Mam nadzieję, że z dziecko mi przywróci stan normalnego funkcjonowania :-)
Ale póki co, chyba się zanosi na brzydką @ ...
Ale póki co, chyba się zanosi na brzydką @ ...
Matik2012
Ha ha No nie wiem
bada m.
Aschlee opowiadaj co Ci tam ginek naopowiadał i czy masz skierowanie na badania ?
Matik mówisz? Oby nie..ja od zawsze miałam szacun dla kobiet, które potrafią sobie zorganizować czas, pracę pogodzić z domem, w domu zawsze obiad, dom posprzątany... U mnie to wygląda wręcz odwrotnie, pracuje na marne 1/4 etatu na śmieciówce , więc można uznać, że jestem bezrobotna, bo co to za praca 4 h dziennie co 2 tyg? Do tego studia, ale to raz na dwa tygodnie. Z obiadem często się nie wyrabiam, a czasem w ogóle go nie ma. Jak się zawezmę to chatę na błysk wyligam, ale jakoś trudno mi utrzymać ten porządek w takim stanie jaki był na świeżo po sprzątaniu...irytuje mnie to. Ciągle mnie czas goni, wszędzie się spóźniam...ach to się wygadałam
reklama
Matik2012
Dzięki pisz co na wizycie
Xanka no to będzie zmiana faktycznie
Xanka no to będzie zmiana faktycznie