reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Ok, uciekam po zakupy, później zabieram się za sprzątanie....no cóż, dobrze, że nigdzie nie mam dywanów tylko płytki i panele to awaryjnie odkurzacz szczotką zastąpię przejściowo :-D:-D Do później Dziewczyny, wszystkim śle całusy :)

Hej :) To znów ja....to forum rzeczywiście uzależnia :) Dopiero co wróciłam z zakupów, zrobiłam sobie kawkę i marsz na forum przed sprzątaniem zobaczyć co się dzieje :) Ja się zastanawiam czym się różnie od normalnych ludzi, Wy od rana na nogach, zakupy, przedszkola, dzieci, praca itp. a ja się przed południem budzę...jestem kompletnie zdezorganizowana:baffled: Mam nadzieję, że z dziecko mi przywróci stan normalnego funkcjonowania :-)
Ale póki co, chyba się zanosi na brzydką @ ...

Matik ale piekne slonko u mnie dzis na przemian slonce i burze:wściekła/y:

Malus
pyszny obiadek dzisiaj serwujesz:tak:

Ja po wizycie w meeeeega dobrym nastroju...az musimy to uczcic;-)

Matik mówisz? Oby nie..ja od zawsze miałam szacun dla kobiet, które potrafią sobie zorganizować czas, pracę pogodzić z domem, w domu zawsze obiad, dom posprzątany... U mnie to wygląda wręcz odwrotnie, pracuje na marne 1/4 etatu na śmieciówce , więc można uznać, że jestem bezrobotna, bo co to za praca 4 h dziennie co 2 tyg? Do tego studia, ale to raz na dwa tygodnie. Z obiadem często się nie wyrabiam, a czasem w ogóle go nie ma. Jak się zawezmę to chatę na błysk wyligam, ale jakoś trudno mi utrzymać ten porządek w takim stanie jaki był na świeżo po sprzątaniu...irytuje mnie to. Ciągle mnie czas goni, wszędzie się spóźniam...ach to się wygadałam :-D

reklama
Do góry