reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Uwielbiam tort bezowy sowy :-) wyślij mi Ulenko jak mozesz przepis na pw bo zrobię na pewno :-)

Bada poki vo to do wizyty kuje się na własne życzenie bo sprawdzam hcg i progesteron czy w normie. Jakby progesteron spadal to szybko dryndam do gina bo duphaston jeszcze w domu mam w razie co. Juz sie przyzwyczaiłam do pobierania krwi. Niedlugo je polubie :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczyny. U mnie @ nie przyszła dziś. Czekam do weekendu.
Zastanowiło mnie że od 5 dni czuje jakby stało mi coś w przelyku. Z córka też tak miałam i w pierwszej ciąży kiedy to nie donosiła bo ciążą obumarla również tak miałam. Temp od owu 36, 8. Wczoraj dopadła mnie biegunka ale nie wiem cZemu jak wszystko świeże jadlam. Dziś wszystko ok.

Ostatnia edycja:
ImageUploadedByForum BabyBoom1397038804.887538.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1397038804.887538.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1397038804.887538.jpg
    13,1 KB · Wyświetleń: 41
Witam dziewczyny ;)

Co u mnie? Pogoda brzydka i @ przylazła na całego. Boli brzuch, leci ze mnie i nic mi się nie chce przez to robić. Nie miałam nawet ochoty iść na zakupy, bo brzuch boli i z chęcią położyłabym się spać, ale musiałam iść do sklepu, bo w lodówce już pusto było. Wróciłam niedawno z dziewczynkami i jestem zła, bo zaczęło padać i zmokłyśmy ;/ Teraz nastawiłam zupkę pomidorową i na drugie dla dziewczynek mam pulpeciki, a dla siebie i M usmażę placuszki do zupy :)

Buziaki dla Was :*

Starające się: 17 do potwierdzenia
II kreseczki: IV'14=>7,V'14=>17,VI'14=>13,VII'14=>12,VIII'14=>9,IX'14=>3,X'14=>9,X'14=>3,XI'14=>3

Grudzień 2014
mychunia,Kraolina,ewelinka_shn

Czekamy na potwierdzeniepotwierdzenie:
julia0903 - @5.04

Kwiecień:
jussastar - @9.04
KasiaP - @10
.04
Anulka1988 - @12.04
mligocka - @12.04
Nuuuśka - @17.04
ulenka7883 - @20.04
Blair87 - @ 20.04
watpliwosci - @25.04
asmi - @28.04
Matik2012 - @29.04

Maj:
susel - @1.05
karolina859 - @1.05
Olusia7982 - @1-2.05
jołasia - @2.05
kasikz - @5.05
bada m. - @6.05

Poczekalnia:
wandzia_23,malenka100,missiiss1301,fox,Leemonca,Co nti,Dominika_89,kalisia,Gochson,Bezdzietna,Agaawaa ,Lisica.,AsiaSz,dziuneczka,Kocicowa_Mama,JustynaU, Agniesiak85

reklama
wiecie co ,ja chyba ten ból piersi mam na przyspieszony @,chyba dostanę wcześniej,bo właśnie zaczęlam odczuwać kłócia w dole brzuszka i takie bole jak na @. cholera jasna!:wściekła/y:

Do góry