reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Witam panie :-)

Byłam na wynikach,pani nie mogła znaleźć żyły,mówi,że u mnie jak u dziecka,ale przyzwyczaiłam się bo od zawsze tak u mnie było :-p
później z synkie do dentysty,ząbek wyrwany i dopiero w domu, i tak to właśnie wygląda niby dopołudnia wolne ,a mnóstwo spraw do załatwienia

Kto przeziębiony niech wraca szybko do zdrowia :tak: kto potrzebujący to trzymam mocno &&&&&&&&&&&&&

reklama
Ale obiadek pysznie brzmi :)
Gratuluję zdrowej dzidzi &&&&&

uwielbiam stać przy garach i pichcić:-D taka kura domowa ze mnie i dobrze mi z tym (tyle ,że do roboty też biegać musze,a z tym mi juz nie tak dobrze) już szykuję zupkę pieczarkową na jutro,bo jutro cały dzien poza domem i nie miałby kto przyszykować,bo mój po nocce to pól dnia prześpi ,obudzi sie na am i znów do łóżka.

Bada u mnie też się nie mogą nigdy wkluc :p zawsze mam podziurawione obie ręce ;-( a w piatek znowu ide na pobór krwi. Zobaczymy za ktorym razem teraz mi pobiora te krew ;-)

pyszne obiadki. Ja dziś mam ochotę na pizze z pizzerii i to będzie Nasz obiad :-) maja tam pyszne ciasto i sos mmmmm.

Uleńka ja też jestem kurą domową :-D uwielbiam siedzieć w domu ,gotować ,prać i zajmować się dziećmi,1,5 roku temu postanowiliśmy,że pójdę do pracy i jak dostanę umowę na stałe zajdę w ciąże,tak więc staramy się wcielić plan w życie i jak się uda znów będę kurą na pełny etat

No tak Ewelinka,a teraz będą Cię kłuć co miesiąc :p mi przy cesarce pozakładali wenflon,bo jakby mi mieli w razie potrzeby szukać żyły to bym mogła się nie doczekać-tak mówili :p

Ostatnia edycja:
bada a ja myślałam ,że mnie wyśmiejecie haha bo często ludzie się z tego śmieją...w tych czasach być kurą domową to normalnie wstyd:-D byłabym szczęśliwa gdyby ktoś mi płacić za bycie w domu i zajmowanie się nim,takie konkretne zajmowanie:-)

Moja mama nawet do mnie mówi,że się pod tym względem bardzo różnimy,bo ona bardzo lubi pracować,a mi nie przeszkadza zajmowanie się domem,tylko szkoda,że kobiety wówczas są tak mało doceniane a często nikt nie zastanawia się nad tym ,że to niezła harówka :-pnie wszyscy muszą robic karierę,można się spełniać też w innej roli

reklama
Do góry