reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

Witam panie :-)

Byłam na wynikach,pani nie mogła znaleźć żyły,mówi,że u mnie jak u dziecka,ale przyzwyczaiłam się bo od zawsze tak u mnie było :-p
później z synkie do dentysty,ząbek wyrwany i dopiero w domu, i tak to właśnie wygląda niby dopołudnia wolne ,a mnóstwo spraw do załatwienia

Kto przeziębiony niech wraca szybko do zdrowia :tak: kto potrzebujący to trzymam mocno &&&&&&&&&&&&&

reklama
Ale obiadek pysznie brzmi :)
Gratuluję zdrowej dzidzi &&&&&

uwielbiam stać przy garach i pichcić:-D taka kura domowa ze mnie i dobrze mi z tym (tyle ,że do roboty też biegać musze,a z tym mi juz nie tak dobrze) już szykuję zupkę pieczarkową na jutro,bo jutro cały dzien poza domem i nie miałby kto przyszykować,bo mój po nocce to pól dnia prześpi ,obudzi sie na am i znów do łóżka.

Bada u mnie też się nie mogą nigdy wkluc :p zawsze mam podziurawione obie ręce ;-( a w piatek znowu ide na pobór krwi. Zobaczymy za ktorym razem teraz mi pobiora te krew ;-)

pyszne obiadki. Ja dziś mam ochotę na pizze z pizzerii i to będzie Nasz obiad :-) maja tam pyszne ciasto i sos mmmmm.

Uleńka ja też jestem kurą domową :-D uwielbiam siedzieć w domu ,gotować ,prać i zajmować się dziećmi,1,5 roku temu postanowiliśmy,że pójdę do pracy i jak dostanę umowę na stałe zajdę w ciąże,tak więc staramy się wcielić plan w życie i jak się uda znów będę kurą na pełny etat

No tak Ewelinka,a teraz będą Cię kłuć co miesiąc :p mi przy cesarce pozakładali wenflon,bo jakby mi mieli w razie potrzeby szukać żyły to bym mogła się nie doczekać-tak mówili :p

Ostatnia edycja:
bada a ja myślałam ,że mnie wyśmiejecie haha bo często ludzie się z tego śmieją...w tych czasach być kurą domową to normalnie wstyd:-D byłabym szczęśliwa gdyby ktoś mi płacić za bycie w domu i zajmowanie się nim,takie konkretne zajmowanie:-)

Moja mama nawet do mnie mówi,że się pod tym względem bardzo różnimy,bo ona bardzo lubi pracować,a mi nie przeszkadza zajmowanie się domem,tylko szkoda,że kobiety wówczas są tak mało doceniane a często nikt nie zastanawia się nad tym ,że to niezła harówka :-pnie wszyscy muszą robic karierę,można się spełniać też w innej roli

reklama
Do góry