reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

Jusastar tez uważam że tak miało być ;-) mialam bezstresowo przejść ciążę siedząc w domku ;-) amoze okres sie nie pojawi. Jeszcze jest nadzieja wiec trzymam kciuki :-)

reklama
Ewelinko chciałabym w to wierzyć. Wczoraj miałam cały dzień bóle w podbrzuszu, piersi mi nabrzmiały. Jednak spadek temperatury zwiastuje, że to na @.

A Ty korzystaj i dbaj o maluszka. Wypoczęta mama to szczęśliwy maluch :)

Hej dziewczyny moja mala dzis dala mi sie wyspac wstałam po 9 aczkolwiek dalej zle sie czuje
Matik przedemna az miesiac do testowania buuu

Blair - ładny wykres :tak:
Ewelinka - zależy jaka umowa, jak zlecenie albo dzieło a nie pełny wymiar godzin to mogła byś pracować jeśli byś miała siłę i ochotę.
Ja sama jeżeli tylko nie będzie w ciąży jakiś komplikacji, teraz po zmianie stanowiska pracy gdzie już tak nie dźwigam, co najwyżej się nachodzę ale mam więcej możliwości wyjścia kiedy chcę ubikacja, coś zjeść między czasie, to nie mam zamiaru szybko iść na zwolnienie.
jussa - no żeczywiście u Ciebie temperatura poszybowała w dół :-(

Zawsze zaścielam siedzenie kanapy kocem bo pies wskakuje, jak to jamnikowate, lubi ciepło i wygodę :-D, wszystko skopał skręcił w kłebek a i tak nie udało mu się zakręcić w kocyk.

no już jestem,siedzę przy kawce i pysznym ciachu o nazwie "gniazdko" mniam :-D Wróciłam z zakupów i szybko musiałam kawę parzyć bo ciśnienie mi tak spadło że aż zawroty głowy miałam ( 110/60 i puls 55 ). Obiadek mam już zrobiony (wczoraj zrobiłam) roladki z boczusiem i ogórasem:-),tylko pyreczki ostróże i będzie gitara:-)

co do perfum FM(podróbek) to mi odpowiadają. dodam ,że jeśli się nie zna oryginalnego zapachu to jest ok ,gorzej jak ktos zna oryginał a później powącha fm to wyczuje różnice i już nie odpowiada zapach,bo się różni.

czy któraś dziś testuje...hm??

a i właśnie wróciłam z łazienki bo byłam coś sprawdzić ,bo dusiło,piekło,mrowiło... (wiem,że to nie z powodu ciąży ,bo wczoraj mi wytłumaczyłyście) piersi mnie tak okropnie bolą i ciężkie się zrobiły,że poszłam ściągnąć stanik a cyce aż czerwone pod spodem ,odciśnięte ,normalnie stanik za mały mi się zrobił!!!:szok: z dnia na dzień:szok:matko jedyna...

Ewelinko poczekaj pewnie:)

ja mam dzisiaj wizytę- wczoraj dostałam wyniki testu Pappa - dzidzisu zdrowy:) prawdopodobieństwo chorób genet.niskie

reklama
Witam się i ja!
Byłam już u gina na cytologii i usg. Niestety powiedział, że za wcześnie, żeby powiedzieć jak to z moją owulką. Mam przyjść w piątek. Dzisiaj widział pęcherzyki - kilka na lewym jajniku i jeden większy na prawym. Kurczę miałam nadzieję, że mi powie, że owulka będzie za chwilę. No nic znowu pozostaje czekanie do piątku i kolejnego monitoringu. Z przytulankami poczekam do jutra, by się żołnierzyki zregenerowały ( ostatnie były w poniedziałek).

Do góry