reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

hej dziewczyny:-):-)
stwierdziłam,że nie będę zwracała uwagi na te "nowe" dolegliwości. zbagatelizuje je i to będzie raczej najlepsza rzecz jaką zrobię teraz dla siebie i swojej psychiki.
teraz lece szykowac sie i malego powoli do przedszkola,potem małe zakupy i fruuu znów do Was:-)

Acha życzę wszystkim:cool: powodzenia na dziś:happy2:
jussastar dziękuję Ci bardzo za poradę i linki do ciekawych tematów:-)

reklama
HELLO KOBIETKI
CO DO SEXU W CIĄZY- Ewelinko rozumiem ,że masz obawy ja też miałam:/ ale po wielu rozmowach z mężem nie dałam się zwariować- zdarza nam się to nawet 3 razy dziennie:zawstydzona/y::zawstydzona/y:i nic się nie dzieje- nie dajmy się zwariować- póki nie ma przeciwwskazań można cieszyć się seksem wiadomo bez szaleństw;)

hej dziewczyny :tak:

za mną ciężka noc :-( a od 8 już piłują, tną i wiercą w warsztacie na dole...

wczoraj położyliśmy się z mężem o 21, bo był zmęczony po 14h delegacji, a ja niewyspana, bo jak on jedzie na tak dalekie delegacje nie umiem spać i budzę się co godzinę :-( nie umiałam zasnąć a za 20 dziesiąta dzwoni mój ojciec, że nie może się do matki dodzwonić (zawsze dzwoni jak do pracy dojedzie) i się martwi... ja się zdenerwowałam, brzuch mnie zaczął boleć, nie umiałam spać, martwiłam się, a o 22.30 mama napisała, że miała wyłączony tel... ja potem długo zasnąć nie umiałam... ech

blair ## KASETOWE Testy ciążowe płytkowe najczulsze ## (4013556198) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. proszę :tak:

jołasia dziś takie sobie bo się trochę boję jutra no i niewyspana drugi dzień jestem :-(

Witam:blink:
Dzisiaj u nas słońce przez chmury się przepycha. Ciekawe czy da radę. Chciałam pranie zrobić i wywieśić na dworze.
Mychunia - tulaski, wiem co to znaczy bezsenność. Postaraj się odpocząć. Próbowałaś melisy? Można ją pić w ciąży.
Miłego dnia

Hejka :)
Mały w przedszkolu, śniadanko zjedzone i jestem:-) Nie ma to jak świeże cieplutkie bułeczki z piekarni:tak:
Mama mnie podrzuciła jeszcze do carrefoura i spłaciłam całą kartę kredytową i jestem na czysto:) AH:happy2: I żadnych kart, żadnych kredytów więcej:-) Co prawda będę musiała przycisnąć pasa w tym miesiącu bo parę stówek poleciało na to, ale w przyszłym już odetchnę;)
Mi się dobrze spało w nocy, czułam cały czas zapach perfum, którymi się psiknęłam (próbką) i chyba mi odpowiadają bo ani głowa mnie nie boli od zapachu, nie są zbyt intensywne, słodkie tylko takie delikatne:) Kolega TŻ wczoraj był u niego a on ma jakieś z firmy FM?? jakoś tak. Naprawdę fajne:) Także posiedzieliśy troszkę sobie i po 22 byłam już u siebie za ścianą;-)

Któraś dziewczyna robi teścik dziś?;-)

Witam wszystkie dziewczęta
Naszą całą rodzinkę dopadło przeziębienie.. cała czwórka chora.. :(
Katar, kaszel.. Osłabienie..
Pogoda w miarę, mokro jest ale słonecznie
Pozdrawiam wszystkie
Zdrówka brzuchatki kochane: Motylek, Mychunia, Ewelinka :* moje faworytki za Was trzymam podwójne kciuki :*
Maluś :*

Hej :)

Oleńka, Didi ja tez staram sie nie wkręcać i cieszyć bo moje szczęście sie szybko kończyło, twraz podchodzę do tego z dystansem, a przynajmniej sie staram ;)

Jussastar nie ma nic za darmo, a wykres sie przydaje ;)

Muchunia dziekuje :* na razie ma tylko owulacyjne, poczekam, może wrzuci niedługo i ciążowe do sprzedaży :)
Ale Mama Wam noc załatwiła, tez bym sie martwiła. Dobrze ze okazało sie wszystko dobrze

Malus co u Ciebie?

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

Dziędoberek
Mychunia współczuje nie wyspania.
Gdzie Ty mieszkasz, że Ci tam piłują?

Aga fm? To nie są perfumy tylko podróbki perfum nie można ich wigilie porównać co do zapachu i trwałości takie jest moje zdanie
Ktoś testuje dziś?
&&&&&&&

Hej ;-)

Karolina ;**** i zdrowiejcie ;-)

Perfumy z fm sa wlasnue baaardzo trwale. Sama używam ich na co dzien. Zapachy bardzo ladne choc niekuedy różnią się troche od oryginalnych odpowiedników. Polecam :-)

Ja wczoraj polozylam sie spac przed 22, obudzilam sie o 8 (oczywiście z przerwami na siusianie) i myslalam ze jestem wyspana... a raczej bylam bo znowu mnie muli ;-)
Co ciekawe teraz odzywają się z propozycjami pracy :-D

Monarti ja mimo wszystko poczekam do wizyty i zobaczę co zaleci lekarz. Wolę dmuchać na zimne ;-)

reklama
Hej
Agniesiak – ja miałam robić test ale temp spadła więc nie robiłam. @ nie przylazła rano jak zwykle, ale może jeszcze zaskoczy mnie w dzień
Ewelinka – a nie pracujesz? Coś te oferty pracy się o miesiąc spóźniły, ale pewnie tak miało być.
Ula – dobre podejście :-)
Karolina – zdrówka dla Was !
Ja zaraz gonię do pracy mam nadzieję, że mnie @ nie dopadnie…

Do góry