reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Mimozama a ja nie umiem być cierpliwa haha

Didi
ja biorę codziennie ,no i właśnie mi przypomniałaś.ide zapodać bletke:-D

a jak myślicie kiedy moge zrobić test?

reklama
nie ma za co ;) wykres bardzo pomaga, ja w tym cyklu w związku z nawałem pracy chciałam odpuścić mierzenie, ale dobrze ze tego nie zrobiłam, bo owu się mocno przesunęła i niepotrzebnie bym sobie wkręcała, że @ nie ma bo w ciąży jestem....

no właśnie najgorsza ta psychika...jak wszystko można sobie wkręcić...aż nie do pomyślenia jak to wszystko działa.organizm współgra z naszą podświadomością i robi co ta jej każe...

Blair87 ja sie ciesze bo dlatego ze mam juz jedno dziecko nie wkrecam sobie co miesiac ciazy aczkolwiek moj maz mi tak w sumie czasami mi sie zdaje ze on by chcial byc za mnie w ciazy w pierwszej cala ciaze tyl ze mna sese ale fakt byl bardzo szcxuply a teraz mu brzuszek został

xAnkax- niech szybko do zdrowia wraca.
Mnie dziś mąż zbałamucił " Taśka ty zaraz dowcipne zaczniesz brać to się smakiem będę musiał obejść potem in vitro to też nie i w ciąży nie ma szans- może po przytulasz męża choć na chwilkę tak tyci, tyci" i jak mu odmówić ;-) swoja drogą przeraża mnie ta jego pewność.
ulenka wpadaj na nocne posiaduchy mój G. też dziś w robocie

Ostatnia edycja:
Uleńka idealnie to ujęłaś, mam koło kogo spać :-D Bo na nic innego liczyć nie mogę, jak tylko oglądanie pleców...nie lubię odwracania się dupskiem do mnie :angry:

reklama
Do góry