reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

Mimozama a ja nie umiem być cierpliwa haha

Didi
ja biorę codziennie ,no i właśnie mi przypomniałaś.ide zapodać bletke:-D

a jak myślicie kiedy moge zrobić test?

reklama
nie ma za co ;) wykres bardzo pomaga, ja w tym cyklu w związku z nawałem pracy chciałam odpuścić mierzenie, ale dobrze ze tego nie zrobiłam, bo owu się mocno przesunęła i niepotrzebnie bym sobie wkręcała, że @ nie ma bo w ciąży jestem....

no właśnie najgorsza ta psychika...jak wszystko można sobie wkręcić...aż nie do pomyślenia jak to wszystko działa.organizm współgra z naszą podświadomością i robi co ta jej każe...

Blair87 ja sie ciesze bo dlatego ze mam juz jedno dziecko nie wkrecam sobie co miesiac ciazy aczkolwiek moj maz mi tak w sumie czasami mi sie zdaje ze on by chcial byc za mnie w ciazy w pierwszej cala ciaze tyl ze mna sese ale fakt byl bardzo szcxuply a teraz mu brzuszek został

xAnkax- niech szybko do zdrowia wraca.
Mnie dziś mąż zbałamucił " Taśka ty zaraz dowcipne zaczniesz brać to się smakiem będę musiał obejść potem in vitro to też nie i w ciąży nie ma szans- może po przytulasz męża choć na chwilkę tak tyci, tyci" i jak mu odmówić ;-) swoja drogą przeraża mnie ta jego pewność.
ulenka wpadaj na nocne posiaduchy mój G. też dziś w robocie

Ostatnia edycja:
Uleńka idealnie to ujęłaś, mam koło kogo spać :-D Bo na nic innego liczyć nie mogę, jak tylko oglądanie pleców...nie lubię odwracania się dupskiem do mnie :angry:

reklama
Do góry