reklama
najlepiej mierzyć od początku cyklu, wtedy widzisz wszystkie różnice między pierwszą fazą a drugą, czy temp rośnie/spada, teraz to Ci niewiele powie bo nie wiesz jaką miałaś w pierwszej fazie
Mimozama każdy ma inną czy pytasz konkretnie Ulenkę?
Mimozama każdy ma inną czy pytasz konkretnie Ulenkę?
ulenka7883
mamusia Antolka:)))
właśnie chodzi o to że nie mierze regularnie,w ogóle w związku z ciążą nie mierzyłam jeszcze...ale rano obudzilam sie z mega bolem piersi i tak bola caly czas,popoludniu zaczelam sie nieco dziewnie czuc ,nie jak na grype...dziwnie,nie umiem okreslic jak...zmierzylam temp i mialam 36,9. a teraz mam 19dc ,acha a @ mam co 30-31dni
Susel madziulrk juz urodzila stasia:-)
Wiesz co ustalo krawienie , wtedy mialam tez zaparcia i dlatego...teraz gdy pije wode z rana juz jest ok!
Najwzaniejsze ze macie juz cel dzialania...to duzo daje trzymam mocno kciuki za Ciebie:-)
A ja wczoraj skonczylam bran antybiotyk i co? Dzis znow gardlo boli smarki wrrr jutro znow do lekarza:/
Anka co tam u Ciebie?:-)
Didi ja staram sie brac codziennie:-) choc czesto mi sie zapomina...:/
Wiesz co ustalo krawienie , wtedy mialam tez zaparcia i dlatego...teraz gdy pije wode z rana juz jest ok!
Najwzaniejsze ze macie juz cel dzialania...to duzo daje trzymam mocno kciuki za Ciebie:-)
A ja wczoraj skonczylam bran antybiotyk i co? Dzis znow gardlo boli smarki wrrr jutro znow do lekarza:/
Anka co tam u Ciebie?:-)
Didi ja staram sie brac codziennie:-) choc czesto mi sie zapomina...:/
ulenka7883
mamusia Antolka:)))
Ulenka nie ma sensu teraz mierzenie, jeśli @ przyjdzie to załóż sobie konto na ovufriend i zacznij mierzyć temp
no konto juz mam tylko teraz czekam właśnie na @ i tak jak mówisz zacznę od początku. dzieki
ulenka ja nie jestem znawcą, ale pomiar w twoim przypadku nic nie daje bo nie jest wiarygodny, nie mierzysz temp. od początku cyklu. Ja miałam podstawową 36,3 do 13 dnia po owu w granicach 36,9- 37,1 a w 14 dniu 36,6 i @. Nic tylko zostało czekać na dzień w którym możesz zrobić Beta lub "Sikacza"
reklama
nie ma za co wykres bardzo pomaga, ja w tym cyklu w związku z nawałem pracy chciałam odpuścić mierzenie, ale dobrze ze tego nie zrobiłam, bo owu się mocno przesunęła i niepotrzebnie bym sobie wkręcała, że @ nie ma bo w ciąży jestem....