reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Ula - na objawy na pewno za wcześnie :p ja przerabiałam nawet już nudności przed @. Wszystko siedzi w głowie. Ewentualnie mąż Ci za bardzo je wymęczył :p

hahah dobre:-D:-D takich bóli nigdy nie miałam tak wcześnie... A jeśli chodzi o wczesne objewy ciąży to pamiętam że jak byłam w ciąży z Antosiem to 10 dni od zapłodnienia byłam mega zmęczona,normalnie płakałam z bezsilności,nie wiedziałam jeszcze dlaczego... chodziłam jak cień,pewnego razu w pracy miałam takie bóle jajników ,że zginałam się wpół i kier szybko zadz do gin żeby zaraz mnie zbadał (pracuje w szpitalu i mam taka szybką możliwość) a było to w 17dniu po stosunku,gin zrobiła mi usg i juz widziała co nieco,dała przekaz na bete i wciągu 2 h juz wiedzialam ze mam w brzuszku małe co nieco:-D także u mnie wtedy to bardzo szybko poszło :-)

Ula - ale pisałaś, że jesteś 6 dni od początku płodnych. A owulacja mogła być np. 3 dni temu... więc na objawy serio za wcześnie.Temperatura mierzona w ciągu dnia nie ma żadnego znaczenia. Rano przed wstaniem z łóżka po kilku godzinach snu. A mierzysz przez cały cykl?

Ula - ale pisałaś, że jesteś 6 dni od początku płodnych. A owulacja mogła być np. 3 dni temu... więc na objawy serio za wcześnie.Temperatura mierzona w ciągu dnia nie ma żadnego znaczenia. Rano przed wstaniem z łóżka po kilku godzinach snu. A mierzysz przez cały cykl?

nie mierze wcale,tylko tak dziś bo jakoś mi dziwnie,ale jak pisalam moze podswiadomosc... bede cierpliwie czekac do 20tego i Wam codziennie truć tyłeczki hahah

reklama
Do góry