reklama
ewelinka_shn
oczekująca Cudu ;**
Jusastar uważam uważam ;-) bo inaczej juz za miesiąc bede musiala nosic ubrania ciążowe
ulenka7883
mamusia Antolka:)))
Ula - na objawy na pewno za wcześnie ja przerabiałam nawet już nudności przed @. Wszystko siedzi w głowie. Ewentualnie mąż Ci za bardzo je wymęczył
hahah dobre takich bóli nigdy nie miałam tak wcześnie... A jeśli chodzi o wczesne objewy ciąży to pamiętam że jak byłam w ciąży z Antosiem to 10 dni od zapłodnienia byłam mega zmęczona,normalnie płakałam z bezsilności,nie wiedziałam jeszcze dlaczego... chodziłam jak cień,pewnego razu w pracy miałam takie bóle jajników ,że zginałam się wpół i kier szybko zadz do gin żeby zaraz mnie zbadał (pracuje w szpitalu i mam taka szybką możliwość) a było to w 17dniu po stosunku,gin zrobiła mi usg i juz widziała co nieco,dała przekaz na bete i wciągu 2 h juz wiedzialam ze mam w brzuszku małe co nieco także u mnie wtedy to bardzo szybko poszło :-)
ulenka7883
a powiedzcie mi dziewczyny czy na początku ciązy w tych pierwszych dniach temp sie podnosi? bo własnie zmierzylam i mam 36,9
ewelinka_shn
oczekująca Cudu ;**
Ulenka Mi się podniosla i dalej jest powyżej 37. Nie wiem do kiedy temp podwyższona będzie. Do konca ciazy?
Ula - ale pisałaś, że jesteś 6 dni od początku płodnych. A owulacja mogła być np. 3 dni temu... więc na objawy serio za wcześnie.Temperatura mierzona w ciągu dnia nie ma żadnego znaczenia. Rano przed wstaniem z łóżka po kilku godzinach snu. A mierzysz przez cały cykl?
ulenka7883
Ulenka Mi się podniosla i dalej jest powyżej 37. Nie wiem do kiedy temp podwyższona będzie. Do konca ciazy?
kurcze ale to by było za piekne by było prawdziwe.to moze gra podświadomości... ide na spacer z malym,jak wroce to zaraz do Was siadam:-)
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
ewelinka_shn ja ostatnio tez jem duzo slodkiego, chociaz staram sie juz ograniczac... ale nie raz w nocy mam taka ochote wiec musze cos zjesc... ;-)
asmi21 no u mnie teczy nie widac..;-)
asmi21 no u mnie teczy nie widac..;-)
ulenka7883
Ula - ale pisałaś, że jesteś 6 dni od początku płodnych. A owulacja mogła być np. 3 dni temu... więc na objawy serio za wcześnie.Temperatura mierzona w ciągu dnia nie ma żadnego znaczenia. Rano przed wstaniem z łóżka po kilku godzinach snu. A mierzysz przez cały cykl?
nie mierze wcale,tylko tak dziś bo jakoś mi dziwnie,ale jak pisalam moze podswiadomosc... bede cierpliwie czekac do 20tego i Wam codziennie truć tyłeczki hahah
reklama