reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
A to dopiero początek. Ja mam dzisiaj 11 dzień cyklu ale coś czuje, że dni płodnych nie miałam jeszcze. Zawsze przed nimi wydaje mi się, że jestem taka piękna i nie taka gruba hehe. Jutro idę do gina to mi powie czy coś już widać. Od razu ma mi zrobić cytologię, bo byłam u niego 28.03 bo mi się spóźniała @, a byłam pewna że nie jest to ciąża. Miał mi pobrać materiał do cytologii, a nie mógł, bo już było plamienie wewnątrz. I na drugi dzień przylazła @.

OOO tu lepszy wzorek
IMAG2349.jpg
U mnie ledwo sie dosiadl Maz i Corka i zostalo niecale pol blaszki :-D wiec chyba zjadliwe.
Mychunia i reszta Kobietek zapraszam;-)

Załączniki

• IMAG2349.jpg
    IMAG2349.jpg
    31,5 KB · Wyświetleń: 33
Bada m. Mychunia
Dzięki wielkie

Kurcze nie mogłam wstac z lozka i hallo ze ja w ciąży jestem uwielbiam to chcialam napisac ze u mnie non stop pytania kiedy! Nawet moje dziecie chce cos jej sie odmienilo i pyta sie czy jej kupie
Aschlee smaka robisz

A czemu nie widzę zdjęcia ciasta? Ja z synkiem prawie całą blachę zjedliśmy z tym, że było bardzo cienkie, bo miałam za mało jajek i były tylko dwa na 5 i mąki 2 szklanki.

Mój Adaś też tak ma. Co chwilę pyta się mnie czy jest już dzidziuś w brzuszku.

Didi dopiero doczytałam. Również życzę szybkiego powrotu do zdrowia :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry