reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

ej dziewczyny co to było za popołudnie :tak: po rosole pojechaliśmy z teściami do Janeczki (w Wiśle) na lody, a potem pokazać im skocznię w Wiśle Malince :-D po powrocie poszliśmy do teściów, gdzie zjedliśmy przepyszną kolację (schab w sosie śmietanowo-musztardowo-chrzanowym, a do tego ziemniaki pieczone, a na nich zapieczony starty ser żółty - niebo w gębie :-D), którą zrobił mój mąż i obejrzeliśmy The voice of Poland :tak::tak:

dalej mnie kurde brzuch boli i piersi, częsta zgaga:szok: chciałabym wierzyć, że to z wiadomego powodu, ale się boję ....

suselku jak dobrze Cię widzieć ;* trzymam && żeby Ci się szybko udało :-D

Monarti ale piękny brzusio :tak:

Asiu kurczę nic nie rozumiem :-( trzymam kciuki żeby beta jeszcze urosła :tak:

nic laseczki ja uciekam ;*

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczyny

dzieki za kciuki, ale jednak test musiał byc trafiony bo ten ktory dzis rano zrobilam niestety juz tylko z jedna kreska :( więc tylko niepotrzebnie zrobiłam sobie nadzieję i wielkie zamieszanie.

wczoraj juz nie moglam tu zajzeć bylo mi tak mega przykro. Szym zabral mnie na "trojmiejskie jezdzenie bez celu " zebym mogla poplakac w aucie, a potem na kolacje.

milego dnia zycze wam wszystkim

Asiu - wielka szkoda :zawstydzona/y:ja identyczną sytuację przeżywałam w grudniu i nagle @ przylazła, co jak widzisz nie wyklucza szcześliwego zakończenia:tak:
Jakie plany na ten cykl? Badania a może spontan?

Witam w ten piękny pochmurny poranek ;-)

mychunia - to się wczoraj minęłyśmy bo też byłam w malince ;-)

Asiu szkoda, ale Ty i tak ten grudzień chciałaś wiec wracamy do pierwotnych ustaleń, nie przejmuj się każdy pewnie by tak zareagował.

Iwo- powiedziałaś mamie?

Asiu- tak cholernie mi przykro :no2: Ale pamiętaj UDA NAM się niedługo! Nie może być inaczej! Głowa do góry Kochana! :tak: Mam nadzieję, że Szym porządnie Cie "przeleciał" autem po mieście, wszystkie smutki odeszły i nabrałaś siły na nowy cykl! :laugh2:

witam :-D

Asiu idź idź bo z tymi plamieniami to nie ma żartów, bardzo mi przykro Kochana :-(

goska no widzisz czasem tak bywa :-D

u nas zgodnie z prognozami pogoda się psuje :-(

Gosia - nie powiedziałam:sorry: jakoś nie wierzę by nie rozgadała z tej szcześliwości. Najpierw powiemy młodej, potem czeka mnie rozmowa w pracy.

to dobrze zrobiłaś, bo chciałaś żeby córka wiedziała wcześniej ;-) Moja teściowa niby nikomu miała nie mówić ale wiem ze w tajemnicy swojej siostrze powiedziała, teściowi (który wcześniej się dowiedział w tajemnicy od mojego męża)... a i jak mówiła teściowi a on jej ze już wie to się ofucząła na niego ze on jej nie powiedział...choć ona wiedziała wczesnej
cyrk

Ja w pracy najwcześniej za 3 tygodnie, teraz trochę się za dużo dzieje ;-)

reklama
Hej Dziewczynki ;)

Asiu bardzo mi przykro :-( dobrze ze Szym tak ładnie Cię wspiera ;)

Ja dzis mam leniwa niedziele :-) jeszcze smigam w pizamie i wcale mi się nie chce ubierać :-)

Miłego dnia życzę ;***

Do góry