reklama
ewelinka_shn
oczekująca Cudu ;**
Asiu pewnie ze nie ma die co załamywać. To nie koniec świata przecież a przykro jest zawsze...
ewelinka_shn
oczekująca Cudu ;**
Mi zawsze pomaga wyzalenie i wyplakanie w Adama. Jeszcze będziemy w tych ciazach :-) WSZYSTKIE!
ewelinka_shn
oczekująca Cudu ;**
Iwo ja mojej mamie na pewno bym powiedziała :-) z zastrzeżeniem by póki co się nie chwalila ;-)
Malusiolka
Potrójna mamusia :D
Asia, ja nie wierze w to, że beta taka wyszła. Czekam nadal.. możliwe, że jednak ciąża jest, a test się pomylił. &&&&&&&&& bardzo mocno. Zrób rano z pierwszego sikania teścik.
Brrr, smutno się robi jak czytam Twoje posty Kochana, musisz być silna i mieć nadzieje.
Monarti, piękny brzusio :*
Letta, pamiętam o tym zabójstwie. Lubię takie rzeczy oglądać, ale jakoś przy dziewczynkach nie mam jak. Nie chce żeby oglądały. Co do mojej jazdy, to dzisiaj z M byliśmy nad jeziorkiem i ja prowadziłam. Idzie lepiej, ale na razie nie usiądę za kółkiem jak nie będzie mojego męża. Boje się
susel, witaj :* Ciesze się, że wróciłaś.
Dzisiaj byliśmy nad jeziorkiem. Dziewczynki wybiegały się i w końcu mogliśmy razem spędzić czas Brakowało mi tego. Wróciliśmy do domku i zrobiliśmy na obiadek fryteczki, bukiet sałatek z sosem czosnkowym i kotlety z piersi kurczaka w przyprawie gyros (bez moczenia w jajku i bułce tartej).
Anulka, jak się czujesz? ;*
Aschlee :*
Ewelinko, jak nasz różaniec? :*
Brrr, smutno się robi jak czytam Twoje posty Kochana, musisz być silna i mieć nadzieje.
Monarti, piękny brzusio :*
Letta, pamiętam o tym zabójstwie. Lubię takie rzeczy oglądać, ale jakoś przy dziewczynkach nie mam jak. Nie chce żeby oglądały. Co do mojej jazdy, to dzisiaj z M byliśmy nad jeziorkiem i ja prowadziłam. Idzie lepiej, ale na razie nie usiądę za kółkiem jak nie będzie mojego męża. Boje się
susel, witaj :* Ciesze się, że wróciłaś.
Dzisiaj byliśmy nad jeziorkiem. Dziewczynki wybiegały się i w końcu mogliśmy razem spędzić czas Brakowało mi tego. Wróciliśmy do domku i zrobiliśmy na obiadek fryteczki, bukiet sałatek z sosem czosnkowym i kotlety z piersi kurczaka w przyprawie gyros (bez moczenia w jajku i bułce tartej).
Anulka, jak się czujesz? ;*
Aschlee :*
Ewelinko, jak nasz różaniec? :*
ewelinka_shn
oczekująca Cudu ;**
Malus odmawiany codziennie :-) i zobacz jak skutecznie przepedzilysmy "demony"
ja dzis na obiad mialam krokiety z kapusta i grzybami. .. ale chce mi sie mięsa okropnie bardzo... tak mocno ze będę musiała chyba na kolacje jakies miecho zrobić :-)
ja dzis na obiad mialam krokiety z kapusta i grzybami. .. ale chce mi sie mięsa okropnie bardzo... tak mocno ze będę musiała chyba na kolacje jakies miecho zrobić :-)
reklama