reklama
ewelinka_shn
oczekująca Cudu ;**
Iwo bardzo sie ciesze ze Malenstwo rośnie :-) gratulacje!
Witam dziewczyny
olka21 idź szybko na bete a jak będzie pozytywna to szybko do lekarza. Lepiej dmuchać na zimne. Ja zrobiłam test po 8 dniach od krwawienia i tez była druga kreska blada. Niestety ciąża się nie utrzymała dlatego lepiej żebys szybko zareagowała.
Iwo trzymam kciuki za córkę oby wyniki były dobre.
olka21 idź szybko na bete a jak będzie pozytywna to szybko do lekarza. Lepiej dmuchać na zimne. Ja zrobiłam test po 8 dniach od krwawienia i tez była druga kreska blada. Niestety ciąża się nie utrzymała dlatego lepiej żebys szybko zareagowała.
Iwo trzymam kciuki za córkę oby wyniki były dobre.
ewelinka_shn
oczekująca Cudu ;**
Goska jak Ty i ovu tak twierdzi to musialo tak byc :-) temp i test owu oraz Wy wiec chyba owulacja byla co?
MotylkowaOna
Fanka BB :)
Iwo super wieści gratulacje
reklama
witajcie :-)
ja dziś na nogach od 6.30 (a nie śpię od 5.30) rano pomyłam podłogi, umyłam suszarkę na naczynia, zrobiłam pranie i wyszorowałam łazienkę potem o 9 na kawę do teściowej z nią do jednej babci, potem do drugiej, na zakupy do biedronki i wreszcie do domku wróciłam o 12.50 szybko wrzuciłam coś na ząb i teraz jestem tu
zaraz lecę przyszykować sobie wszystko na mielone i może poprasuję jeszcze
olka możliwe jest, że jesteś w ciąży leć na betę
u mnie ciepło, ale wietrznie :-(
Asiu zdrówka
iwo super ;*
ja dziś na nogach od 6.30 (a nie śpię od 5.30) rano pomyłam podłogi, umyłam suszarkę na naczynia, zrobiłam pranie i wyszorowałam łazienkę potem o 9 na kawę do teściowej z nią do jednej babci, potem do drugiej, na zakupy do biedronki i wreszcie do domku wróciłam o 12.50 szybko wrzuciłam coś na ząb i teraz jestem tu
zaraz lecę przyszykować sobie wszystko na mielone i może poprasuję jeszcze
olka możliwe jest, że jesteś w ciąży leć na betę
u mnie ciepło, ale wietrznie :-(
Asiu zdrówka
iwo super ;*