reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

witam popołudniowo

nareszcie weekend, dziś jak mnie profesor zobaczył to nie było problemu z wcześniejszym wyjściem, ten tydzień dał mi nieźle w kość, jestem wykończona, zaraz idę się przespać trochę...
Jak tak dalej pójdzie to z G nigdy nie zajdziemy, nawet na se nie mamy siły...
mi dalej wiszą kasę w pracy za dwa miesiące, myślałam że przyjdzie wczoraj lub dziś a tu dupa, a chciałam sobie w końcu mój wymarzony telefonik kupić :/

nie nadrobię Was niestety, zniknęłam na trochę bo i nie miałam czasu i nie miałam ochoty czytać/ uczestniczyć w kolejnym sporze...

Iwo cudowne wieści :) &&& za oba Dzieciaki :) Duze niech zdowieje a Małe niech rośnie :)

Asia mam nadzieję że plamienie ustąpi na teście pojawi się druga kreska :)
oj kiszka z telefonem... oby im się udało naprawić :)

reklama
Blair nie muszisz szukac punktu G;) tak zebys miala spokojny sen. Bo go nie ma. To generalnie wymysl. Zgadalasmy sie z moja gin a propo ostatniej konferncji gin i plastyki ( na ktora naciksk;)) i zeszlo sie na punkt G ktorego generalnie nie ma z naukowego wzgledu;) a z nowosci wchodzi do nas z wielkim opoznieniem chip ktory sie wstrzykuje i uwalnia hormony

Dobree....;)
Biore sie za porzadki bo glupoty mi w glowei - chyba ta owulacja sie zbliza skoro ja o punkcie G;)
A plywajce telefony nie wlaczac i ratowac suszarka;) tak mi pan w serwisie tlumaczyl

Kasik Z pisałam o moim Facecie :) że przy takim trybie życie to w tą ciążę nam się nie uda zajść. Natomiast z punktem G to problemów nie mamy ;P

nie, nie, nie telefonów nie wolno suszyć suszarką ani na kaloryferze! najlepiej włożyć w substancje higroskopijne np ryż, najlepsze są woreczki pochłaniające wilgoć np co s w torebeczkach z testami, pudełkach z butami, nowych torebkach...

A propos punktu G przypomniala mi sie piosenka ktora leciala mniej wiecej tak "powiedz gdzie, powiedz gdzie, powiedz gdzie jest punkt g. Powiedz mi, powiedz mi, powiedz mi gdzie jest punkt dżi" hehehe
Ja jade do domu z pracy i okazalo sie ze zapomnialam oddac raportu na dzis, wiec caly dzien bede siedziec i pisac zeby oddac jak najszybciej...A tak cieplo jest ze mialabym sto pomyslow jak wykorzystac dzien...:(

Dziewczyny dzieki za rady, ale tel juz w serwisie. Tam zobaczą. Niestety z tymi najnowszymi smartfonami jest kiepsko bo to bardzo delikatne sprzety. Jestem załamana, nie mam ani jednego numeru telefonu z 300 zapisanych, zdjęc z urlopu itp. Masakra. Najgorsze ze numerów do klientek nie odnajdę :( juz nie wspomne o notatkach niektórych. ja z wielu funkcji tego telefonu korzystałam.

Blair ja ostatnio tez taka padnieta chodze. Nie mam ochoty na przytulanki :(

A apropo mojej @ to właściewie macie racje, ja dopiero 12 dpo jestem szok. A jak odwiedzalam galerie wykresów to niektore mialy test 12 dpo negatyw a 15dpo juz pozytyw :D moze moze kto wie, ale i tak się nie nastawiam.

Gosia ty 11dpo mialaś cień??

Ostatnia edycja:
reklama
Iwo kochana uwazaj na siebie...Mam nadzieje ze Corka szybko wyzdrowieje i ze antybiotyki dadza rade:tak:. Musi byc dobrze...Ale fakt Ty musisz uwazac...daj znac co powiedzial lekarz po konsultacji

Do góry