reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Jołasia, ładne spodnie, ale ja osobiście nie ubrałabym ich :p

Asia, zdrówka Kochana <przytul> :* Pogoda jest zdradliwa. Kurde z tym plamieniem u Ciebie ;/ Sio, sio m@łpo ;/ Bo z kija dostaniesz i już więcej nie przyleziesz do Asieńki przez kolejne 8 miesięcy. m2PxLQW.gif A co do syna, to dobrze zrobiłaś. Też mam takie zdanie jak Ty. Lepiej niech siedzi w domu niż się szlaja nie wiadomo gdzie i z kim. tak to masz oko na niego :) Dobrą mamą jesteś. A jak telefon?

iwo, ciesze się, że dzidziuś rośnie. Silny maluszek.. pewnie to chłopak :D Jakieś zachcianki na kwaśne masz? Jak tam wyniki córeczki? Martwię się.

mychunia, Ty mi czytasz w myślach :p Też byłam w biedronce z dziewczynkami i zrobiłyśmy zakupy na cały tydzień. Trochę tego było, ale na szczęście wózek wzięłam :) Zazdroszczę Tobie kontaktu z teściową.

Wróciłam z dziewczynkami przed 13-tą. Roksanka śpi, a ja właśnie kończę robić obiadek. Makaron ugotuje się i siadamy jeść. Dzisiaj na obiad mam Sos pieczarkowy z piersią kurczaka, z papryką czerwoną i śmietanką i do tego makaron świderki, a na górę posypię natką pietruszki :) Jak u Was z obiadem?

Gochson, jak tam?

Aschlee, aż miło czyta się jak piszesz. Kochana coraz więcej uśmiechu w Twoich postach :) :*

Anulka, jak tam?:* Udało się wczorajsze przytulanko? U mnie udało się, a wątpiłam, że coś będzie, bo M wrócił po 22-giej, ale daliśmy rade :)

Załączniki

• m2PxLQW.gif
    m2PxLQW.gif
    704 bajtów · Wyświetleń: 110
reklama
jołasia bez obrazy. ale ja też takich spodni bym nie ubrała... one nie są w moim guście :no:

Maluś ja wczoraj też byłam w biedronce... dziś kupowałam głównie mięsko na obiad karczek, schab itp Moja Teściowa to złota kobieta :tak:

mnie dalej jajniki pobolewają :-(

Niestety jesteśmy w szpitalu. Czekamy na konsultacje. Podejrzenie paciorkowca :( najgorzej że powinnam unikać kontaktu z młodą.

Malusiolka u mnie dobrze. Miałam Cię właśnie kiedys zapytać - a ta starsza córka już chodzi do przedszkola ?

Iwo uważaj na siebie i oby to nie paciorkowiec.

iwo, kurde ;/ Oby to nie to... uważaj Kochana na siebie :*

Gochson, nie. Nie puszczaliśmy starszej do przedszkola, bo jak urodziła się młodsza, to Oliwka miała 1,5 roku i postanowiliśmy, że na razie będzie w domu, bo ja siedzę. Ale w tym roku na pewno idzie do przedszkola. Mam taką nadzieje, że ją przyjmą.

Maluś telefon szym zawiezie dzis do serwisu. zobaczymy

Iwo kochana dobre wiesci z fasolinka, a z młodą to oby się dziewczyna trzymała zdrowo. Uważaj na siebie.

reklama
Do góry