reklama
B
brrr85
Gość
Goska nie mam pojęcia. Liczylismy że sie wyniki poprawią. Nie zakładalismy najgorszego, a jednak jest. Co do programu rzadowego to trzeba sie leczyc na niepłodnosc min rok i mieć to udokumentowane a my nie mamy. Dopiero w piatek idziemy 1-szy raz na wizyte do kliniki niepłodności.
Gochson M brał jakis suplement diety Fertil men własnie na żołnierzyki i mace jadł.
Mychunia na razie wydaje mi się ze taka prawda bardziej boli niż niewiedza. Obecnie nie widzę realnej drogi ku posiadaniu dziecka. mam nadzieje ze androlog w piątek będzie miał większy optymizm ode mnie i jakiś plan działania.Ale dzięki Mychunia za słowa otuchy - przydadzą się. Dziś na świeżo widzę to średnio.
Dzieki dziewczyny kochane jestescie, fajnie to z siebie wyrzucic
Gochson M brał jakis suplement diety Fertil men własnie na żołnierzyki i mace jadł.
Mychunia na razie wydaje mi się ze taka prawda bardziej boli niż niewiedza. Obecnie nie widzę realnej drogi ku posiadaniu dziecka. mam nadzieje ze androlog w piątek będzie miał większy optymizm ode mnie i jakiś plan działania.Ale dzięki Mychunia za słowa otuchy - przydadzą się. Dziś na świeżo widzę to średnio.
Dzieki dziewczyny kochane jestescie, fajnie to z siebie wyrzucic
ewelinka_shn
oczekująca Cudu ;**
Brr androlog mysle ze obmysli jakiś schemat działania.
Teraz naprawde medycyna jest w stanie pomoc nawet w najbardziej beznadziejnych przypadkach :-)
Teraz naprawde medycyna jest w stanie pomoc nawet w najbardziej beznadziejnych przypadkach :-)
Bezdzietna witaj w klubie mi się też nic nie udaje - prawka nie mogę zdać już wszyscy mają nawet gówniarstwo ledwo po 18 r.ż chodzi mi o rodzinę i znajomych. Pracę też mają a są niektórzy tylko po technikum nawet matury nie mają a są już prawie kierownikami- a ja 5 lat mgr i 2 podyplomowe = 7 i dupa.
Co do dziecka to też wszyscy mają bezproblemowo - najpierw brzuch potem ślub - jak to mówią. Na razie jestem w trakcie zmiany kliniki bo tam mnie chcieli zrobić w trąbę i znalazłam inną.
Ana0808 zgoze sie toba ze trzeba uwazac. z tego co wiem to najlepsza w Polsce jest Klinika Bocian w białymstoku.
ktoś tu się pytał musisz uważać bo te kliniki tylko na naciąganie i kasę są nastawieni jak już widzą poprawę na lekach tanich to wmawiają inseminację czy leczenie za kupę kasy.
Ana0808 zgodze sie toba ze trzeba uwazac na naciagazczy. z tego co wiem to najlepsza w Polsce jest Klinika Bocian w białymstoku.
Ja lecze sie w Rzeszowie. I od roku podliczam te moje starania wyszlo mi około 2500 zł z inseminacja to bedzie ponad 3000 tysiace bo u mnie w klinice kosztuje 500 zł. Dodam ze w klinice jestem od stycznia bo przez rok chodzilam na prywatne wizyty do mojego lekarza ktory jak juz zrobil droznosc i dalej nic nie pomoglo wysłal mnie do kliniki.
tak więc rok wizyt = 700 stów, leki i witaminy dla M jakies 400 zł, oczywscie testy owulacyjne ( ktore ten pierwwszy lekarz polecał)przewaznie kupowałam dwa komplety bo na poczatku mi nie wychodzily to zaczelam robic od 8 dc, testy ciazowe bo przeciez ciekawosc razem 400 zl, i teraz koszty w klinice pierwsza wizyta 100 zł, witaminy dla M 2 rodzaje i dla mnie foliq i cos jeszcze= 190 zł, badanie wymazów 180 zł, badania na wiirusy 380 zł, wizyta podgladowa 120zl + kolejna 70 zł plus leki stymulajace 100 zł. i wyszło. w piatek prawdopodbnie IUI, ale nie załuje.
dziewczyny teraz kazdemu doradzam zeby zaczal jak naszybciej sie badac juz nawet po pol roku staran bo ja tak sprawe zbagatelizowałam bo myslalam ze wszystko ok a tu wyszlo ze jajowody byly niedrozne, takze dziewczyny sprawdzic droznosc, tarczyce iść prywatnie do dobrego lekarza i niech zleca wszytkie potzebne badania.
Cyntia85
Fanka BB :)
Ania_Beata - jeszcze nie wiesz jak się wyjaśni sprawa z fasolką, a olej z wiesiołka wywołuje skurcze macicy, które w przypadku ciąży mogą spowodować jej poronienie. Dlatego bierze się go do owulacji.
Motylkowa - aż serce rośnie! Cudownie!
Motylkowa - aż serce rośnie! Cudownie!
reklama
B
brrr85
Gość
Aschlee dzięki Kochana. Cała nadzieja w andrologu. Idziemy do invimedu do lek med Krzysztof Żuchowicz - dobre opinie ma w necie.
Aschlee a jak Ty sie kochana czujesz?
Goska u urologa maż był to wyszła z badań bakteria, brał na nia w grudniu miesiąc antybiotyki, teraz czekaliśmy prawie 3 miesiace aby plemniki wyprodukowały sie od nowa i zrobilismy badania. Z tego co wiem to mozna jeszcze sprawdzic czy ma M żylaki powrózka nasiennego.
Aschlee a jak Ty sie kochana czujesz?
Goska u urologa maż był to wyszła z badań bakteria, brał na nia w grudniu miesiąc antybiotyki, teraz czekaliśmy prawie 3 miesiace aby plemniki wyprodukowały sie od nowa i zrobilismy badania. Z tego co wiem to mozna jeszcze sprawdzic czy ma M żylaki powrózka nasiennego.
Ostatnio edytowane przez moderatora: