reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Witam, czytam was od kilku dni i dziś postanowiłam się przyłączyć :-)
Będę nowa razem z Anulką 90
Staram się o trzecią pociechę,niestety w zeszłym miesiącu przeszłam ciąże biochemiczną,ale się nie poddaje i staramy się nadal jako,że ma.już dwóch synów traktuje to zdarzenie jako "tak się czasami dzieje" mam nadzieję że się to nie powtórzy i niebawem zobacze 2 kreski na stałe.
Za wszystkie staraczki trzymam &&&&

reklama
Goska na prima aprilis moze chyba byc za wczesnie na test ale moglby to byc prezent dwoch kresek na Wielkanoc i maluch no boze narodzenie. Nie pogniewalabym sie :-) ale tak jak mowisz wszystko w rekach góry. Ja wojownikow dostarczylam teraz niech walcza :-) kto pierwszy ten lepszy :p

kasiu my za Tobą również sie stesknilysmy ;**

Anulka90, bada witajcie ;)

bada, powodzenia :) i współczuje straty <przytul> U mnie 28.03 minie 3 miesiące od poronienia.

Kasik, glany trzeba ubrać, albo coś cięższego, bo ten robal (moja teściowa) ma grubą skorupę.

Malusiolka - trafiłaś w sedno! Dokładnie tak samo się czuje :(

Gosia - to raczej tylko formalnośc bo beta jej spada

A dopplerem można zmierzyć ukrwienie macicy? Skoro hsg nie bardzo?

bada m., Anulka90 - witajcie w gronie staraczek. Życzę szybkiego zafasolkowania.
Ewelinka - jeden dodatkowy dzień serduszkowania, nawet po owulce, nikomu krzywdy nie zrobi, działaj!
Blair - ja się na nic nie gniewam. Kochana, no co Ty! Dziękuję, że to, co piszesz jest szczere. Mi tu od razu dziewczyny pisały, że może być różnie i nie należy tak od razu się nastawiać. I za to jestem przeogromnie wdzięczna. To nasza pierwsza taka sytuacja, ja dotychczas myślałam, że jak test pokazuje dwie kreski, to ciąża na mur beton. Tak samo myślał i małżon mój, który w przypływie emocji do rodziców swoich zadzwonił głosić radosną nowinę. Nie wiem... niech to teraz sam odkręca. Już mi o wiele lepiej niż w niedzielę. Oswoiłam się z tą myślą, mąż spędza ze mną dużo czasu, żebym nie myślała tylko o jednym. Wierzę w to, że kiedyś się uda. My jesteśmy dopiero na początku tej całej medycznej drogi, mamy jeszcze energię i nadzieję. Dzięki kochana za słowa otuchy. :)

Miłego dnia wszystkim.

No właśnie dziewczyny jak to jest z tymi testami? Czy one tak rzeczywiście wyznaczają dokładnie dzień ? u nas jest taki problem że mój pracuje od 7 do 18 ja znowu od 13-21 więc widzimy sie tylko w nocy. Czy to jest tak że jak pokaże test tą drugą kreseczkę to trzeba próbować w tym samym dniu czy jest "margines" np. 2 dni?

Ania.beata pewnie ze działamy. Jeszcze kilka dni na pewno podzialamy :p a co :-) ciekawe jak to jest ze pierw beta ci urosla a teraz testy owu pokazuka owu. Zagmatwane to wszystko. ..

Nie, nie - Ewelinka - teraz mi nie pokazują owu. Źle zrozumiałaś. Mówię tak ogólnie, że wtedy kiedy je robię, to tak pokazują, żeby odpowiedzieć na pytanie Anulki. Zawsze, gdy robię test owu i pokażą się dwie kreski, to znaczy, że owulacja wystąpi w ciągu 24-32 godzin. Ale teraz to mi najpewniej wystąpi @, a nie owu.

reklama
Do góry