reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Motylkowa tak jak Anula mowi będzie wszystko ok ;* przeciez czujesz sie dobrze. Nie ma sue co martwić :-). Ana lekarza nie wiem czy nie za szybko ale idz Słońce moze Cie uspokoi.

Motylku na pewno wszystko bedzie w porzadku...nie denerwuj sie niepotrzebnie...moze juz jutro ta lekarka Cie przyjmie i troche sie uspokoisz:tak:

Ewelinko musze iść na zwolnienie bo ja wykonuje ciezka prace.. i jak lekarz mi gadał ostatnim razem jak zajde w ciaze od razu po zwolnienie.. chciałam popracowac do konca marca ale chyba nie dam rady..

A no to pewnie Kochana idz idz. Oby lekarz juz cos widział bo mojej znajomej gin kiedyś nie chciał dac zwolnienia poki nie widzial zarodka. Chyba ze Twoj gin będzie bardziej wyrozumiały :-)

Motylku wszystko bedzie dobrze. Nie ma innej opcji. Idz do lekarza prywatnie dla wlasnego spokoju no i spokoju fasolki. Bierz zwolnienie i odpoczywajcie.

Motylek - idź do lekarza, nawet prywatnie. Ja dziś byłam prywatnie, ale jestem już o wiele spokojniejsza. Mimo że wiem, co się dzieje, mimo że wiadomości nie były pomyślne, to przynajmniej wiem, na czym stoję i się nie stresuję tak jak wczoraj. Tobie oczywiście życzę samych pozytywnych newsów i trzymam za Ciebie kicukersy! :)

Motylek- jeśli chcesz koniecznie już na zwolnienie a wizyta u gina jest odległa, to możesz isc do rodzinnego lekarza. On moze wypisac Ci zwolnienie do czasu wizyty u gina.

reklama
Ten lekarz do którego chodziłam a jest na urlopie jest przecudny i przewspaniały ufam mu bezgranicznie.. ale sek w tym ze na urlopie.. w sumie nawet nie wiem czy sie martwie , czy sie boje , niewiem.. trwam w zawieszeniu i obojetnosci..

Anula dla mnie to nie jest konieczne ale boję sie ze strace maluszka.. nie dosc ze w pracy dzwigam to mam jeszcze kontakt z surowym miesem..

w sumie juz sama nie wiem.. tako nie wiem i juz..

Ostatnia edycja:
Do góry