reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Ania Beata - przykro mi, ale może skonsultuj to jeszcze z innym lekarzem?

Dziewczyny a propos pieniędzy na dziecko... Ja też nie zgadzam się z opinią, że jak Bóg dał dziecko to i da na dziecko...
Wiadomo, stała praca to podstawa. Z drugiej strony to ciągłe odkładanie też nie jest za dobre, bo nigdy nie będzie odpowiedniego momentu. Także ja Karolina radzę również poszukanie pracy, jakiejkolwiek i zaczęcie staranek :)

reklama
Gabiś ja taki miałam :-) działa cuda :-) w pierwszym cyklu stosowania nam się udało :-)

I brałam go w trakcie posiłków:-)

Kurcze dziewczyny ja mam wiesiołka do oddania za darmo..... juz pisałam , moze którejś sie przyda a przeciez nie wyrzuce bo szkoda..

Dzwoniłam do kolezanki juz z nia lepiej.. no ale nadal w szoku jest..na tym filmiku widać.. Viktorek a może Hubert - YouTube
ja uważam ze jakoś to bedzie bo dziecko to cud i trzeba o nie walczyć..

Ja nie powiedziałam że my nie mamy środków na utrzymanie dziecka tylko R woli się zdecydować na nie po spłacie kredytu na mieszkanie czyli w styczniu..
Zresztą nie wiem czy zgodzą się ze mną dziewczyny które poroniły że marzenie o tym żeby być znów w ciąży jest bardzo silne

Dziewczyny uda się uda :-) mój mąż też brał
Wieśka i folik i magnez :-) a co ;-) no i zero alkoholu i plus jest ten że nie palimy papierosów :-) więc kobietki do dzieła

Motylkowa - super wiadomości warto walczyć i konsultować się zawsze z kilkoma lekarzami:-)

bo najlepiej przynajmniej 2-3testy aby byly pewne. A ja tam wole do lekarza iść, chodźby po to żeby się przebadać i mieć 100% pewność.

reklama
Dziewczyny macie calkowita racje dziekuje za wsparcie:tak: strasznie sie za Wami stesknilam.
Ania Beata strasznie mi przykro ale badz dobrej mysli moze akurat wszystko bedzie dobrze.Trzymam kciuki:tak:

Ja wlasnie zamierzam nabyc wieska ale niestety u mnie z tym mega wielki problem...no ale moze jeszcze cos wynajde:tak:

Ostatnia edycja:
Do góry